Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Jari Sillanpää + juhannus = match made in heaven

Jari Sillanpää on kuin juhannuksen joulupukki: kiertää taianomaisesti yhdessä illassa uskomattoman monta paikkaa ja tuo ihmisille aidon juha...

Jari Sillanpää on kuin juhannuksen joulupukki: kiertää taianomaisesti yhdessä illassa uskomattoman monta paikkaa ja tuo ihmisille aidon juhannusmielen.

Uskallan väittää, että on Jari Sillanpään ansiota, että juhannusaaton pilvipeite repesi ja illasta tuli ihana. Sillanpää kiisi keikkapaikalta toiselle ( ja kolmannelle ja neljännelle) helikopterilla, joka varmasti teki osansa pilvipeitteen hajoamiselle. Ja onhan helikopterilla lentely nyt muutenkin uskomattoman siistiä supertähtitoimintaa, jota ei luultavasti ihan pikkurahalla tehdä. Kuten joku Twitterissä sanoikin: Siltsu on kuin Suomen Robbie Williams, sillä erotuksella, että Robbie tekee vain keikan päivässä. Minä ansaitsen kultaa, lienee Siltsu lauleskellut lentomatkoillaan.

Olin varautunut viettämään sateisen juhannusaaton sisätiloissa, peittoihin kääriytyneenä ja punkkua tissutellen. Mutta niin vain kävi, että noin kolme minuuttia ennen kimppataksin lähtöä kohti juhannustansseja ja Jari Sillanpäätä hihkaisin, että mää kans, tempaisin fleecetossut ja torkkupeitot yltäni, huitaisin lasin viiniä huiviin ja kirmasin kohti juhannusjuhlaa.

Ja se kannatti: aurinko paistoi ja sää oli kuin morsian. Jari Sillanpäästä puhumattakaan! Mieletön show! Vähän pelkäsin, että juhannustanssien vuoksi settikin olisi jotain lavatansseihin sopivaa. Vaan ei, Jari ei enää sopeudu yleisöön vaan yleisö sopeutuu Jariin. Se on mahtavaa, kaikkine niittivöineen ja nahkahousuineen. Itse keskityin katsomaan vain ihanaa Jaria, mutta tanssikansaa tarkkaillut ystäväni kertoi mielensä räjähtäneen, kun tanssikansa paritanssii setin päättänyttä Gangnam Styleä. Ja setti alkoi millä muullakaan kuin Cheekiltä lainatulla Vain elämää-hitillä Liekeissä.

En tiedä, miten Jari on esiintynyt esimerkiksi kymmenen vuotta sitten, mutta luulen, että nyt Jari on parhaimmillaan: vapautunut, hauska, riehakas ja törkeän hyvillä biiseillä varustettu. Siis rehellisen oma itsensä. Juuri sellainen, mitä lavatansseihin arkea pakenevalla maaseudulla kaivataan. Luulen nimittäin, että aika harvoin lavatansseissa esiintyjä kyselee yleisöltään, että ootteks te mun bitchejä.

Ennen Paula Vesalan kirjoittaman ja hienon Muuri-kappaleen esittämistä Jari kertoi, miten kappale kertoo esimerkiksi vähemmistöjen tilanteesta. Ja toisaalta tulevan rakkauden odottamisesta Jari vitsaili, kuinka kukaan ei voi tietää, milloin uusi rakkaus astuu elämään. Paitsi Seiska, joka tietää asiasta aina.

Ja onhan siinä jotain hienoa, että iltapäivälehtien lööppejä myöden avoimen homoeroottinen Rakkaudella merkitty mies on näköjään se biisi, joka saa keski-ikäisen heteromiehen vetämään vaimonsa kainaloon ja intohimoiseen suudelmaan keskellä tanssilavaa.

You Might Also Like

0 kommenttia