Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Helsinki Priden avajaistunnelmia

Tunnen luissani, että Helsinki Pridestä tulee tänä vuonna poikkeuksellisen ihana. Ainakin, jos voin nukkua joka yö 12-tuntiset yöunet. Ni...

Tunnen luissani, että Helsinki Pridestä tulee tänä vuonna poikkeuksellisen ihana. Ainakin, jos voin nukkua joka yö 12-tuntiset yöunet.

Niin se vain on täällä taas, Helsinki Pride! Helsinki Pride avattiin Kolmen sepän patsaalla tänään iltapäivällä. Paljon ihmisiä, esiintymässä erittäin lupaava Miia Liu, kivasti puhuneet Ville Niinistö ja Jussi Pajunen sekä hetken lähes lämmin ilma. Ja kauheasti tuttuja naamoja, joko tuttuja Twitteristä tai piireistä muuten. Tai sitten vain sellaisia, jotka muistaa nähneensä vuosien varrella ennenkin Pride-tapahtumissa. Sellaisia naamatuttuja, joista ei tiedä muuta kuin sen, että samaassa veneessä ollaan. Se on hauskaa.

Myös Priden infopiste Lasipalatsissa on ihana. Vallilan kuosi ikkunassa voisi tietysti olla sateenkaarevampi, mutta toisaalta olen iloinen siitä, että sponsorihommat ilmeisesti viimeinkin lähtevät kunnolla rullaamaan Suomessakin. Iso peukku sille.

Avajaisklubille LeBonkiin lähteminen kävi mielessä, mutta hotellin ylileveä ja -pehmeä sänky, kuuma suihku ja suuri televisio houkuttelivat enemmän. Olen juhannuksen jäljiltä ja muutenkin sen verran väsynyt, että suunnittelin nukkuvani Pride-viikolla joka yö ainakin 12 tuntia. Saa nähdä, miten suunnitelmani käy.

Nukuin taikka en, niin nyt tuntuu siltä, että Pride-viikosta tulee ihana. Onneksi tulin tänä vuonna koko viikoksi. Kille saapuu perässä perjantaina. Sekin on ihanaa.

Translation:

Helsinki Pride has started and it's awesome.

You Might Also Like

0 kommenttia