Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Helsinki Pride-kuume nousee – jaa pride-muistosi!

Yhtäkkiä taivaalle ilmestynyt sateenkaari muistutti kesäkuun parhaasta jutusta: Helsinki Pride lähestyy! Sanokaa mitä sanotte, mutta kyll...

Yhtäkkiä taivaalle ilmestynyt sateenkaari muistutti kesäkuun parhaasta jutusta: Helsinki Pride lähestyy!

Sanokaa mitä sanotte, mutta kyllä Helsinki Pride-viikko on paras juttu kesäkuussa. Viime vuonnakin juhannuksena sää oli karmea, mutta muuttui mitä oivallisimmaksi heti Pride-viikon alkaessa. Kirmailin ympäri Helsinkiä koko viikon ja asutin muualla oleskelleen ystäväni kämppää (ja onnistuin hajottamaan sekä television antennijohdon että lampusta roikkuneen lasipallon, älkää kysykö miten). Tämän vuoden majailut ja ylipäätään osallistumispäivien määrä on vielä vähän auki, mutta Pride tulee silti ja se on ihanaa!

Tämän Pride-fiilistelyn pointti oli oikeastaan vain kertoa, että aion fiilistellä tulevaa Pride-viikkoa blogissani kesäkuun aikana enemmänkin. Luvassa on useampikin postaus, joissa aion mm. muistella ihka ensimmäistä osallistumistani Helsinki Prideen! Luvassa on myös vinkkejä täydelliseen Pride-kokemukseen.


Ilolla otan myös vastaan teidän kokemuksianne Pride-tapahtumista. Karkasitko aamuyöllä kotoa osallistuaksesi salaa Prideen? Päättyikö karkumatkasi siihen, että bailasit kymppiuutisten Pride-insertissä ilman paitaa? Löysitkö tai hukkasitko elämäsi rakkauden puistojuhlassa? Puristiko Sirkka Tälli sinua takapuolesta?

Kerro kokemuksesi kommenttikenttään tai mieluiten sähköpostilla osoitteeseen tamankylanhomopoika(a)gmail.com. Koostan kertomuksistanne postauksen vielä ennen Pride-viikkoa, joten pistäthän viestiä tulemaan 13.6. mennessä!
You Might Also Like

0 kommenttia