Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

#GayIsOk –saippua pesee maailman paremmaksi

Ihmisoikeustaisteluun osallistuminen on nyt siistimpää kuin koskaan: tasa-arvokampanjaan voi osallistua ostamalla maailman hienoimman kult...

Ihmisoikeustaisteluun osallistuminen on nyt siistimpää kuin koskaan: tasa-arvokampanjaan voi osallistua ostamalla maailman hienoimman kultaisen saippuan.

Saippua saatu Lushilta.

Käsintehtyä kosmetiikkaa valmistava ja myyvä Lush aloittaa kansainvälisen kampanjan HLBTIQ-ihmisten tasa-arvoisempien oikeuksien puolesta. Kampanjan myötä myyntiin tulee erityinen #GayIsOK-kampanjasaippua. Kultainen glitter-saippua on Suomessa myynnissä myymälöissä Helsingin Citycenterissä sekä Mannerheimintien myymälässä. Myös nettikaupasta saippuan voi ostaa. Saippuoita myydään 25.6.-5.7., tai niin kauan kuin niitä riittää. Veikkaisin, että nopea saa olla. Sen verran eeppinen saippua on kyseessä.


Kampanjalla ei suinkaan pyritä vain myymään överisiistiä saippuaa ja lisäämään tietoisuutta, vaan kampanjan tuotto lahjoitetaan kansainväliselle All Out -järjestölle. Tuotoksi on arvioitu noin 345 000 euroa, joista 70 000 euroa lahjoitetaan suoraan järjestölle mahdollistamaan järjestön omaa kampanjointia. Loput tuotosta kootaan All Outin rahastoon, josta eri HLBTIQ-järjestöt voivat hakea avustuksia.

Lushin myymälöistä noin sata ei pysty osallistumaan kampanjaan ollenkaan, maidensa homovastaisen lainsäädännön vuoksi. Saippuan #GayIsOk-viesti on positiivinen ja homojen oikeuksia vahvistava, eikä se siksi ole laillinen kaikkialla maailmassa.

Voitteko kuvitella? Maailman siisteintä saippuaa ei saa myydä kaikkialla. Likaista peliä, sanon minä. Siksi onkin tärkeää, että me, joille se on mahdollista, ostamme saippuan ja teemme edes sen vähän, minkä varsin vaivattomasti voimme.

Saippuan kultaama superpeukku Lushille ja #GayIsOk-kampanjalle! Kaikki torstaina saippuaostoksille!


 

You Might Also Like

0 kommenttia