Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Uhkaavasti käyttäytyvä somejulkkis

Sain eilen viestin, jossa tiedusteltiin joskos haluaisin tulla tapaamaan erästä sosiaalisessa mediassa kohtuullisen suosituksi noussutta per...

Sain eilen viestin, jossa tiedusteltiin joskos haluaisin tulla tapaamaan erästä sosiaalisessa mediassa kohtuullisen suosituksi noussutta persoonaa. Odotettu tapaaminen ei kuitenkaan sujunut aivan suunnitelmien mukaan.

Odotin tapaamista innolla, sillä on aina hauskaa tutustua kollegoihin. Innoissani lupasin myös lähettää tätä julkkista innolla seuraavalle siskolleni yhteisselfien ja kuvia idolista muutenkin.

No, tapaaminen ei mennyt yhtään niin kuin oli suunniteltu. Tullessani paikalle tämän sometähden seuralaiset varoittivat jo kaukaa, että kannattaa lähestyä vähän varovasti eikä ainakaan missään tapauksessa koskea. Tähti itse vain murisi ja tyytyi haukkumaan minua etäämmältä, seuralaistensa selän takaa. Ei ihan sellainen lämpimän ystävyyden ja selfie-kulttuurin kukka, jollaiseksi ensitapaamistamme olin alunperin kaavaillut.

Papulla oli tänään ilmeisen huono päivä.


Se oli ikävää, sillä olin etukäteen havainnut, että ranskanbulldog Papulla ja minulla on paljon yhteistä: Facebook-sivujemme tykkääjämäärässä on eroa vain muutamia satoja. Olemme molemmat yhtälailla oman genremme lemmikkejä, emmekä välttämättä koskaan saavuta suuren suurta, koko kansanlaajuista fanitusta. Samoin huomasin, että päidemme muodot eroavat lajityypeillemme tavallisista: lajin voi kyllä meistäkin tunnistaa, mutta kukaan tuskin voi väittää, etteikö muoto todella poikkeaisi tavanomaisesta. Pää on molemmilla neliskanttisempi ja kooltaan suurempi kuin muilla lajien edustajilla.

Vaikka kohtaaminen melkoisen grumpyn Papun kanssa ei ollutkaan kovin syleilevä, ovat ranskanbulldogit silti edelleen suosikkikoiriani. Joku saattaakin muistaa kuvientäyteisen postaukseni siskoni ranskiksista. Ehkä kohtaamme Papunkin kanssa vielä uudemman kerran, lempeämmissä merkeissä. Ja vaikka aina myötähäpeän julkisuudenhenkilöiden läpinäkyvää ja ilmiselvää salakuvaamista, tein Papun kohdalla poikkeuksen ja ikään kuin lupaa kysymättä otin hänen kanssaan yhteisselfien. Papun ajatukset moisesta toiminnasta voi ehkä lukea kuvasta:You Might Also Like

0 kommenttia