Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tyttöjen välisestä ystävyydestä

Keväällä 2004 soi jatkuvasti Ultra Bra ja Tyttöjen välisestä ystävyydestä . Biisi on edelleen hyvä sekä kevääseen että muutenkin, mutta näi...

Keväällä 2004 soi jatkuvasti Ultra Bra ja Tyttöjen välisestä ystävyydestä. Biisi on edelleen hyvä sekä kevääseen että muutenkin, mutta näiden vappukuvien myötä biisi jotenkin muuttui kaikkien vuosien jälkeen selkokielisemmäksi: tiedän jo aika hyvin, mikä kappaleen fiilis on. Ymmärrän myös ehkä sen, mitä kappaleessa tarkoitetaan, eikä vain sitä, mitä sanotaan. Että miksei ole viisasta kiipeillä katolle loikoilemaan. Ihana biisi ja ihanat tytöt.

Onneksi olen ottanut tavaksi kuvata vappuna että muutenkin elämässä käytännössä kaiken. Vappu on ehkä se hetki, jolloin ihminen taltioituu parhaimmillaan, vaikka kuvassa sitten joisikin kossua suoraan pullosta. Sellaiset kuvat, joita haluaa ehkä ihan paperilla albumiin, että voi sitten vanhana katsoa, että tällasta se oli minun nuoruudessa, kossua juotiin kun opintotuki ei riittänyt edes siihen, siksi juonkin nyt vain shampanjaa. Ja silloinkin luulee taas tietävänsä vähän paremmin kuin kymmenen tai viisikymmentä vuotta sitten siitä tyttöjen välisestä ystävyydestä.

Vaan mistä sitä ikinä tietää. Että mitä katselee, juo tai tietääkö mistään mitään. Joka tapauksessa nämä kuvat piristävät ja hymyilyttävät, jopa näin maanantai-aamuna. Toivottavasti fiilis välittyy teillekin.

Rakkautta maanantaihinne!


You Might Also Like

0 kommenttia