Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Sateenkaarien peittämä Venäjä ja muut ensimmäisen viisusemifinaalin tähtihetket

Euroviisujen ensimmäisen semifinaalin parhaat hetket voi tiivistää paljon lyhyempään aikaan kuin Pertti Kurikan Nimipäivien biisin kesto. ...

Euroviisujen ensimmäisen semifinaalin parhaat hetket voi tiivistää paljon lyhyempään aikaan kuin Pertti Kurikan Nimipäivien biisin kesto.

1. Sateenkaariliput Venäjän aikana

Venäjän biisihän nyt oli alusta asti jäätävää propagandaa, eikä siinä ei ollut oikeastaan mitään hyvää. Sen sijaan biisin aikana yleisöstä nousevat lukuisat sateenkaariliput olivat luultavasti tämän vuoden viisujen olennaisimmat sekunnit. Nähtäväksi jää, kielletäänkö Euroviisut Venäjällä jo huomenna vai vasta ensi vuoden viisuiksi. Homopropaganda kun voi tulla mädättyneistä länsimaista viisujenkin kautta! Ja se on oikeeeeein, kuten Onnenpyörässä aikoinaan.

2. Tanskan laulaja
Ihana punapää, jonka hymy ei ollut mahtua naamalle. Anti-Social Median biisistä voi olla, ja ollaankin, montaa mieltä, mutta itse olen vain in love tähän iloiseen brittipop-luritukseen. Rakkauteni kukoistus ehkä johtuu siitä, että Tanska on Tanska. Ja vähän ehkä laulajastakin. Mutta hänkin lienee tanskalainen. Tanska = Love.

3. Hollannin puhallusteltta


Hollannin biisi meni tyystin ohi, koska keskityin vain koko kappaleen ajan miettimään, kuinka hauskalta laulajan haalariteltta olisi näyttänyt, jos se olisi puhallettu täyteen ilmaa. Olisi kannattanut!

4. Conchita Wurst

Jo toista vuotta peräkkäin. Mikä lady, voi jumala. Ihana. Edustava, upea, sujuvasanainen ja voi herra mun vereni miten tyylikäs. Olen sanaton. Conchita viisujuontajaksi joka vuosi, kiitos.

Ja kun kuitenkin palatte halusta tietää, niin:

En yllättynyt siitä, ettei Pertti Kurikan Nimipäivät päässyt finaaliin. Aina kansallisaarteet eivät toimi maan rajojen ulkopuolella. Miettikää nyt vaikka Ruotsia ja hapansilakkaa. Tuskin äänestäisitte. Kurjaa joka tapauksessa. Nimipäiville olisi ilomielin suonut paikan finaalissa, ihan jo show'n vuoksi. Balladivuosi on tylsä vuosi. Eikä finaali ole mitään ilman sitä pientä toivoa siitä, että mitä jos kumminki tavataan torilla.

You Might Also Like

0 kommenttia