Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Paula Koivuniemi avaa Dominoteatterin uuden kukoistuksen kauden

Kävin eilen lehdistöaamiaisen merkeissä tutustumassa Turun kaupunginteatterin viimeisimpään valloitukseen: Humalistonkadun Dominoteatteriiin...

Kävin eilen lehdistöaamiaisen merkeissä tutustumassa Turun kaupunginteatterin viimeisimpään valloitukseen: Humalistonkadun Dominoteatteriiin.

Dominoteatteriin on viime vuosina liittynyt turkulaisten kulttuurinystävien keskuudessa monenlaista murhetta: viimeksi kiukkua on aiheuttanut todella hämmentävä ja kertakaikkisen väärä tapa, jolla epämääräinen taho teatterissa esitti klassikkoelokuvia. Pääasiallisin harmi on kuitenkin ollut se, että idyllinen teatteri on tyystin käyttämättömänä ja tyhjillään. Siihen tulee kuitenkin nyt muutos.


Turun kaupunginteatteri laajentaa väistötilansa Dominoteatteriin, jossa tullaan syyskuusta alkaen esittämään monenlaista: muunmuassa lauluiltoja, konsertteja, pienoisoperetteja ja stand-upia. Erityisesti mieleeni takertui Vieraissa-klubi, jossa artistit esittävät lainabiisejä: joko omia lempikappaleitaan tai kappaleita, joita ovat aina halunneet esittää. Klubi-sarjan aloittaa 18.9. Paula Koivuniemi. Pikkulinnut lauloivat, että Koivuniemi tulisi esittämään konsertissaan erityisesti musikaalikappaleita. Mikä olisikaan ihanampaa (ja stereotyyppistä homoa hellivämpää) kuin Paula Koivuniemi, upeat musikaaliklassikot ja legendaarinen teatteritila.


You Might Also Like

0 kommenttia