Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Näin askarrellaan kaupungin coolein kalenteri

Vaivaako susiruma kalenteri? Ei hätää, Tämän kylän homopoika tuunaa ja askartelee kaupungin koleimman kalenterin kanssasi! Vinkit ovat sovel...

Vaivaako susiruma kalenteri? Ei hätää, Tämän kylän homopoika tuunaa ja askartelee kaupungin koleimman kalenterin kanssasi! Vinkit ovat sovellettavissa myös muihin kannellisiin esineisiin. Piristä kevään kunniaksi vaikka perheraamattusi tai Iijoki-sarjasi ilmettä!

Kuten kiihkeimmät lukijat muistavat, kriiseilin alkuvuodesta perinteiset kaikki kalenterit on rumia-kriisini. Keksin kuitenkin jo tuolloin, että kalenterin voi todellakin tuunata mieleisekseen.

Sitten kuitenkin iskivät terveysongelmat, eikä kalenterin tuunaamiseen ollut energiaa eikä toisaalta tarvettakaan, kun kalenteri sai maata koskemattomana jossain laukun pohjalla. Nyt kun elämä on ainakin hetkellisesti palaamassa, palasi kalenterikin mieleeni. Ja heti otin askartelutarvikkeet esille!

Klassisesta tyylistä viehättyvänä en halunnut viedä kalenterin modifiointia liian pitkälle, vaan pitäytyä pelkistetyssä ilmaisussa. Valitsin kalenteriini Tom of Finland-kannet. En tajunnut kuvata kalenterista ennen-kuvaa, mutta kalenterin väri oli suunnilleen sama kuin tuon kuvassa näkyvän kumilangan. ToF-kuvat on tulostettu ihan normaalille tulostuspaperille, kuva taas on etsitty internetistä. Suuremman resoluution kuva olisi palvellut tarkoitusta paremmin, mutta hieman pikselöitynyt kuva toimikoon aikansa ilmentäjänä.Muuten kansien väsääminen onnistui huomattavasti paremmin kuin kuvittelin, tosin tulostimen sain tukkoon, kenties pysyvästi. Kyseessä oli tietysti yliopiston printteri, mikä tekee episodista vielä vähän hauskemman. Aikani pyllyilin tulostimen uumenissa etsimässä paperitukosta, tuloksetta. Terveisiä vain sille onnekkaalle tai onnettomalle, joka lopulta löysi tulostimen uumenista nipun ruttuisia Tom of Finland-printtejä. E-e-emmää tämmösii oo kyl tulostanu, on joku poloinen punastuneena änkyttänyt kaikkien tuijottaessa paheksuvasti eikä kukaan ole tietenkään uskonut. Tosiasiassa laitoksemme on melko boheemi, tulostimen viereisellä ilmoitustaululla oli pitkään jossain askarteluillassa askarreltuja kartonkivaginoita. Tomppa-kuvat ovat voineet olla siis jopa melko lame.

Toukokuu ei ehkä ole ihan ajankohtaisin hetki käsitellä kalenteriasioita, mutta pianhan sitä ollaan jo heinäkuulla, jolloin lukuvuosikalenteria käyttävät ainakin ovat jokavuotisen kalenterinhankinta-taistelun keskellä. Muistakaa siis tämä: voitte suosiolla ostaa sen rumimman kalenterin ja muuttaa sen käden käänteessä koulun cooleimmaksi päivyriksi! Ja miksei sitä voisi kalenteriaan koristella kesken vuodenkin! Omat kanteni ovat kiinnitetty melko kevyesti vain teipillä, eli kannet on helppo uusia tai vaihtaa tarpeen vaatiessa. Ja todellinen tuunaajahan tekee kansista omannäköiset liimaamalla kansiin vielä esimerkiksi tarroja, kiviä, timantteja, eläviä perhosia tai kaukaisia sukulaisiaan.

Viimeistelty ulkonäkö on valttia kalentereissakin! Ihania askarteluhetkiä!

You Might Also Like

0 kommenttia