Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kööpenhaminan mehubaarien pojat vievät mehut

Täydellisessä maailmassa olisin juuri nyt ihanalla kevätretkellä Kööpenhaminassa Killen kanssa. Vaan maailma ei ole täydellinen, eli kevätre...

Täydellisessä maailmassa olisin juuri nyt ihanalla kevätretkellä Kööpenhaminassa Killen kanssa. Vaan maailma ei ole täydellinen, eli kevätretki Köpikseen jäi nyt väliin. Lievitän tuskaani muistelemalla mehubaareja ja baarien poikia.

Köpiskaipuuta hoitaakseni katsoin kuvia viime kesäiseltä reissulta ja muistin samalla, etten aikoinaan muistanut kirjoittaa Köpiksen mehubaareista! Joe and the Juice-nimisiä mehubaareja kun näkyi katukuvassa siinä missä Tukholmassa henkkamaukkoja tai koti-Turussa hesejä. Oikeastaan jopa enemmän.

Vaikka yleensä karsastan ketjupaikkoja, vaikutti Joe and the Juice heti hyvin houkuttelevalta: vastapuristettu mehu kun tuntuu höyryävässä helteessä varsin virvoittavalta ajatukselta. Jos menette, niin suosittelen Hangover Heavenia, vaikkei hangoveria olisikaan. Taivaallinen mehu, parempaa ei ole. Ja sitäpaitsi: ulkomailla saa asioida ketjupaikoissa, joita ei omassa kotimaassa ole, sanoo vanha viidakon sananlasku. Valikoimissa on myös sandwhichejä, jotka eivät tosin vaikuttaneet hintansa väärteiltä.


Etukäteen kuulimme myös hehkutusta Kööpenhaminan komeista ja tyylikkäistä miehistä. Kaduilla heitä ei juuri nähnyt, mutta Joe and the Juicen tiskin takana kyllä. Ovat siis Joe and the Juicella kaapanneet kaikki tanskalaiskomistukset. Senkin mokomat. Vaikka siellähän heitä on ilo käydä katsomassa, ja siihen ketjun menestys perustuneekin. Mehuista kun pääsee nauttimaan myös Iso-Britanniassa, Saksassa, Norjassa, Ruotsissa, Islannissa ja Saksassa. Toisaalta liian komea mehupoika voi ns. viedä mehut: yritä siinä viileesti siemailla tuoremehua, kun punastuttaa, hihityttää ja hikoiluttaa. Lapsenuskoisesti silti odotan, että ketju laajentaa joskus vielä Suomeenkin.

Ei siis tietenkään ne mehupojat niinkään, mutta ne mehut.You Might Also Like

0 kommenttia