Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kolme iloista uutista

Hei, hyvää huomenta, näytät kauniilta! Sunnuntai-aamu valkeni iloisten sateenkaariuutisten merkeissä. Mennään siis suoraan uutisiin! &q...

Hei, hyvää huomenta, näytät kauniilta! Sunnuntai-aamu valkeni iloisten sateenkaariuutisten merkeissä. Mennään siis suoraan uutisiin!"Rakastakaa toisianne ja älkää ikinä pienentäkö sitä, mitä olette" – Saara Aalto esitteli tyttöystävänsä

Laulaja-lauluntekijä Saara Aalto otti 28-vuotissyntymäpäivänsä kunniaksi rohkean askeleen ja esitteli tyttöystävänsä, jonka kanssa laulaja myös jakaa kotinsa. "Tässä maailmassa ei ikinä ole tarpeeksi rakkautta ja iloa, ja minäkin olen liian pitkään pantannut omaa onneani. Ja nyt, juuri tänään, haluaisin sanoa teille, että olen onnellinen ja rauhallinen elämässäni, ja saan jakaa kodin ihanan, viisaan ja sielukkaan tyttöystäväni kanssa. Rakastakaa toisianne ja älkää ikinä pienentäkö sitä, mitä olette. Loistakaa ja olkaa avoimia, niin tämä maailma on meille kaikille parempi paikka", Aalto kirjoittaa Facebook-profiilissaan, josta löytyy myös kuva pariskunnasta. Saara Aalto oli näkyvästi mukana esimerkiksi Rakkaudenosoituksessa kansalaistorilla, kun tasa-arvoisesta avioliittolaista äänestettiin. Saara Aalto oli myös juuri se, joka johti Finlandia-yhteislaulua äänestystuloksen selvittyä. Merkittävä tehtävä siis! Hetero-oletus istuu näköjään tiukasti meissä homoissakin, sillä en tullut edes ajatelleeksi, että ihana Saarakin olisi samaa leiriä. Vaikka who cares, pääasia että rakkautta riittää! Pus ja onnea, Saara ja tyttöystävä!

Mr Gay World-titteli Saksaan - Suomi kolmas!

Jostain syystä kilpailun viralliset sivut eivät asiasta vielä uutisoi, mutta eilen Etelä-Afrikan Kapkaupungissa järjestetyn Mr Gay World-kilpailun voittajaksi tiensä luovi Saksan edustaja, 21-vuotias Klaus Burkart. Tittelin meno Saksaan kertoo vain siitä, että voittajamaa on aina vain lähempänä Suomea, eli Suomen voittokin on näin ollen vuosi vuodelta lähempänä. Tänä vuonnakaan ei nimittäin mennyt huonosti, sillä Suomea edustanut Mr Gay Finland-kilpailun ensimmäinen perintöprinssi Tomi Lappi sijoittui Mr Gay World-kilpailussa kolmanneksi. Jeejee, hyvä Tomi, onnea! Suomi maailmankartalle!


Vielä ehtii mukaan Mr Gay Finland-hakuun!

Jos Suomen menestys Mr Gay World-kisoissa herätti haaveita omasta missiurasta, on se vielä mahdollista! Suomen omia homokuninkaallisia haetaan Mr Gay Finland ja Miss Gay Finland-kilpailuissa tänäkin vuonna. Haku ehdokkaaksi on auki vielä muutaman päivän, haku päättyy nimittäin 6. toukokuuta. Vielä ehtii siis! Mr Gayt voivat lähettää hakemuksensa täällä, Miss Gayt taas täällä. Itse en ole tänäkään vuonna hakemassa (tai ei voi tietää), mutta innolla odotan, millaisia ehdokkaita kisaan tänä vuonna valikoituu. Viime vuoden finaalitilaisuus ainakin oli mahtava ja hulvaton, niihin tunnelmiin voit palata täällä.

You Might Also Like

0 kommenttia