Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Jäi uimahousut ja talviturkki

Sieluni ja ruumiini huutavat pääsyä maauimalan altaisiin, telmimään lailla delfiinin. Samppalinnan maauimala on ollut auki jo viikon, Ku...

Sieluni ja ruumiini huutavat pääsyä maauimalan altaisiin, telmimään lailla delfiinin.

Samppalinnan maauimala on ollut auki jo viikon, Kupittaan taas aukeaa viikon päästä. Se on ihanaa, olen vuosien jälkeen jotenkin syttynyt taas uimiselle. Sellaiselle oikealle kesäuimiselle, jossa sukellellaan, pulikoidaan, roiskitaan (paitsi ei kastautuessa) ja leikitään delfiiniä. Joskus tosin on vaarana, että tällaisen telmimisen aikana coolisti aurinkotuolissa lekotteleva ystävä pääsee rasvaamaan komean ruotsalaisen personal trainerin selkää. Näin kävi eräällä Portugalin matkalla.

Mutta ei se mitään, muistelen nimittäin todella paljon mieluummin ihanaa uima-allasta kuin jotain ruotsalaista personal traineria. Uimapaikat ja nimenomaan maauimalat ovat niinikään lämmöllä mielessäni, lapsuuden lomamatkoillakin käytiin aina maauimaloissa. Turunkin maauimaloihin olen ihastunut kypsemmällä iällä: varsinkin Kupittaan maauimalassa on hauska käydä, se kun sopii lekotteluun ja telmimiseen huomattavasti paremmin kuin kamalan kuntouintikeskeinen Samppalinna.

Flunssan kiusaamana en ole vielä päässyt Turun maauimalakautta korkkaamaan, mutta mereen onneksi pulahdin jo taannoisella kevätretkellä. Varhaisessa luonnonvesiuinnissa on jotain siistiä: vesi on tietenkin helvetin kylmää ja kamalaa, mutta heti vedestä noustua on järjettömän innoissaan siitä, että kävi ja haluaisi heti takaisin. Ja vähän myös miettii, miksi uimahousuja ylipäätään muka pitäisi käyttää. Kevätretkellä nimittäin jäi sekä talviturkki että uimahousut. Varhaisista luonnonvesipulahduksista huolimatta avantouinti kuulostaa silti omaan mieleeni vähän liian kahjolta. Uida nyt talvella, kun on muutenkin kylmää ja pimeää ja kamalaa.

Meripulahduksesta huolimatta sieluni ja ruumiini huutavat maauimalakauden avausta. Silminnäkijöiden mukaan auringonpolttamat, vatsakkaat eläkeläismiehetkin ovat jo Samppalinnassa. Ja vesikin on 26 asteista. Edes jokin on hellelukemissa.(Ja nyt muuten soi päässä Itkevän tytön Maauimalan pohjalla. Kannattaa kuunnella, siinä vähän väreilee sellainen kevyt homoeroottinen jännite ainakin omissa korvissani.)

You Might Also Like

0 kommenttia