Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Homot drinkkikoulussa – kuka sheikkasi parhaat vaahdot?

Mikä olisikaan ihanampaa kuin perjantai ja jumalaisista cocktaileista nauttiminen. Paitsi ehkä se, että nauttii cocktailit tiistaina. Tii...

Mikä olisikaan ihanampaa kuin perjantai ja jumalaisista cocktaileista nauttiminen. Paitsi ehkä se, että nauttii cocktailit tiistaina.

Tiistaina pääsin kiertämään yhdessä muiden ruoka-orientoituneiden kirjoittajien kanssa Food & Fun Turku-tapahtuman pressipäivässä turkulaisia ravintoloita. Palaan tapahtumaan ja ravintoloihin myöhemmin, mutta nyt jaan iloksenne muutaman kuvan vispaamisesta.Pressipäivän päätteeksi pääsimme BAR4:ssä tiskin taakse valmistamaan itse cocktaileja. Hieno neitihän ei tietenkään yksin voi mennä sellaiseen paikkaan kuin baaritiskin taakse, joten vaadin Teemun kanssani samaan aikaan juomia sekoittelemaan. Juomavaihtoehdot ja niiden valmistus olivat uskomattoman laadukkaasta huumoristaan tunnetulle gaylifestylebloggarille mahtava hetki: ensinnäkin piti valita, valmistaako kurkku- vai porkkanajuoman (tirsk). Valitsin kurkun. Sitten piti survoa kurkku (ties minne, megatirsk). Juoma viimeisteltiin ravistamalla muna vaahdoksi. Häpeäkseni joudun tosin myöntämään, että Teemulla oli syystä tai toisesta ranneliike paremmin hallussa: siinä missä Teemun cocktailin vaahdot olisi voinut kipata uunipellille ja paistaa marengiksi, jäi oma vaahtoni säälittäväksi liruksi. Mutta ei se mitään! Maku oli oivallinen ja herätti kiinnostuksen cocktail-asioihin muutenkin. Hetki vain, ja olen raivannut keittiöstä ruuanvalmistustarvikkeet pois tieltä ja täyttänyt kaapit sheikkereillä ja mittakupposilla.Koko päivän jatkuneen ruoka- ja juomamaistelun jälkeen muutama drinkki aiheutti sen, että olin kotiin tullessa ehkä hieman huppelissa. Innoissani selitin Killelle päivän kulkua:

"–Kierrettiin kuudessa ravintolassa mut yhdessä vaan juotiin!"
"–Ai yhdessä vaan joitte ja oot ihan humalassa?"
"–Niin niin! Yhdessä vaan juotiin, mut muissa syötiinkin!"


You Might Also Like

0 kommenttia