Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Homomaatuska hämmentää somessa – mistä on kyse?

Homomaatuska Tomppa seikkailee ympäri maailmaa Facebookiin ilmestyvissä kuvissa – mutta mistä sympaattisessa homomaatuskassa on kyse? Ho...

Homomaatuska Tomppa seikkailee ympäri maailmaa Facebookiin ilmestyvissä kuvissa – mutta mistä sympaattisessa homomaatuskassa on kyse?

Homomaatuska Tomppa on Suomen itärajalla asuvan Susanna Mattheiszenin suunnittelema ja toteuttama hahmo. Mattheiszeniä innosti ajatus maatuskoiden ja homojen yhdistämisestä: paitsi esteettisistä syistä, myös siksi, että itärajalla asuva suunnittelija suhtautuu suurella lämmöllä Venäjään – mutta seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen kohtelu Venäjällä ahdistaa. Ajatus perivenäläisyyden ja perihomojen nahkavermeiden yhdistämisestä oli niin herkullinen, että homomaatuska Tomppa pääsi valloilleen. Tomppa onkin nähty Facebook-sivullaan seikkailemassa mitä jännitävimmissä paikoissa.

Homomaatuska Tompassa on kuitenkin Facebookin sympaattisten sarjakuvien lisäksi kyse myös tuoteperheestä: valikoimaan kuuluu aluksi bambuisia tiskirättejä, sarkakasseja ja -laukkuja sekä postikortteja. Tuotteiden virallinen julkistus tapahtuu Helsinki Pride-viikolla, ja kuulemma myös myyntipiste löytyy Priden puistojuhlasta.

Homomaatuska Tomppa Facebookissa.

You Might Also Like

0 kommenttia