Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Eilen torin laitaan kasvoi sateenkaaripuu

Otsikko ei ole vain ontuva Miljoonasade-väännös, vaan myös täyttä totta. Silloin tällöin (ei kuulemma joka vuosi, mutta ilmeisesti parin v...

Otsikko ei ole vain ontuva Miljoonasade-väännös, vaan myös täyttä totta.

Silloin tällöin (ei kuulemma joka vuosi, mutta ilmeisesti parin vuoden välein) järjestettävä Knit 'n' Tag Turku-tapahtuma on jälleen ripustanut Aurajoenrannan puihin erilaisia neulegraffiteja. Kivenheiton päästä Vähätorilta löytyy Turku Pride-nimeä kantava neulegraffitipuu.

Puun viesti tulee aika hyvin selväksi, ja hyvä niin (kuvan malli ei sisälly hintaan):

Heikompaa saattaisi hirvittää neulojien ja virkkaajien jännetuppien tila, mutta ainakin Turku Pride-puuhun on kuulemma käytetty pääasiassa neulekonetta. Huojentavaa kuulla, nimimerkillä tiedän miltä tuntuu kun ranteisiin sattuu. Monenlaista käsityönäkin virkattua killutinta ja kukkasta jokirannan puista kuitenkin löytyy, joten tulehduskipulääkkeiden menekki on saattanut Turussa hetkellisesti kasvaa.

Sateenkaaripuun ohella muutkin tämänvuotiset neulegraffitit ovat näkemisen arvoisia. Vaikka kaupunkikulttuurin elävöittämiseen voikin suhtautua vain myötämielisesti, muistan joskus katsoneeni neulegraffiteja vähän hirvityksellä. Tänä vuonna kuitenkin näkemäni graffitit olivat hyvinkin nättejä ja sopivat jokirannan piristykseksi kivasti.

Neulegraffitit ovat jokirannan puissa seuraavat kaksi viikkoa, kannattaa siis käydä bongailemassa ihan paikan päällä.

You Might Also Like

0 kommenttia