Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

4 vinkkiä, joilla harrastat nettiseksiä menettämättä työpaikkaasi

Uusi viikko alkoi seksiviestien merkeissä, kun hallituskuhinoissakin mukana ollut perussuomalaisten kansanedustaja Toimi Kankaanniemi jäi...


Uusi viikko alkoi seksiviestien merkeissä, kun hallituskuhinoissakin mukana ollut perussuomalaisten kansanedustaja Toimi Kankaanniemi jäi kiinni Facebookissa vieraille perussuomalaisnaisille lähetetyistä seksiviesteistä.

En lähde moralisoimaan seksiviestejä, sellaista nyt vaan yksinkertaisesti sattuu. Eikä edes satu, vaan ihan tietoisesti tehdään. Vaikka tietysti voi herätä kysymys siitä, kuinka relevanttia on politikoida kristillisdemokraateista perussuomalaiseksi vaihtaneena puhumassa perheestä ja avioliitosta, jos kuitenkin toisella kädellä vähän kertoo vieraille muikkeleille, kuinka ihanaa olisi rakastella. Vaikka ihanaahan se on!

Seksiviestittely nykyajan sosiaalisessa mediassa on kuitenkin taitolaji, jonka oppii vain harjoittelemalla. Kuten aiemmin Ilkka Kanervan ja nyt Toimi Kankaanniemen mokailusta nähdään, ei tämä seksin alalaji taida olla aivan hanskassa maamme ikääntyvällä väestöllä. Taudit eivät nettiseksissä tartu, mutta muuten laji sisältää kyllä omat riskinsä. Näillä vinkeillä teet nettiseksistäkin turvaseksiä!

1. Älä harrasta nettiseksiä omalla nimelläsi ja kuvallasi, ainakaan ventovieraiden ihmisten kanssa. Varsinkaan, jos satut olemaan ulkoministeri tai vahva ehdokas eduskunnan tulevaksi puhemieheksi. Uranäkymät voivat hassusti mennä uusiksi, jos ja kun yksityisestä tuleekin hetkessä julkista.

2. Luo seksiviestittelyille oma, anonyymi sähköpostiosoite. Vaikka nimimerkkisi deittipalstalla olisikin HallitusNeuvottelija56, menee ovelan nimimerkin tuoma anonymiteetti vähän hukkaan, jos vastaukset ilmoitukseen lähetetään etunimi.sukunimi@eduskunta.fi-muotoiseen osoitteeseen.

3. Älä lähesty vieraita ihmisiä seksi-asioissa Facebookissa. On todennäköistä, että vastaanottaja ei ole varautunut ottamaan seksiviestejä vastaan Facebookissa. Odottamattomat seksiviestit vieraalta ihmiseltä ovat todennäköisesti ainakin vaivaannuttavia, mutta mahdollisesti myös ahdistavia, uhkaavia ja aiheuttavat jopa kiusallisia tilanteita. Maailma on pullollaan seksichatteja, joissa voi keskustella anonyymisti toisten seksikeskusteluun virittyneiden ihmisten kanssa.

4. Ota lunskisti. Nämä varotoimenpiteet ovat helposti omaksuttavissa, ja muutaman harjoituskerran jälkeen ne tulevat jo selkärangasta. Tarkoitus ei ole jäykistellä (pun intended), vaan varmistaa, ettei virtuaalinen hellä hetki pistä jälkeenpäin koville. Kuten Maj Karma(n Kauniit Kuvat) jo vuosia sitten Romanssi-kappaleessaan ennusti: "Hyvä luoja toimi! Lähde jätkä ja poimi romanssi."

  Sateenkaariväelle kirjoitin muuten helmikuussa 2014 postauksen HLBTI-deittipalveluista, sekä mobiilisovelluksista että nettisivuista. Jos nettipuuhat kiinnostavat, kannattaa postaus tsekata täältä.

You Might Also Like

0 kommenttia