Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Viikonlopun "kuinka olla gay"-vinkit

Ihanaa perjantai-iltaa! Illan iloksi ja viikonlopun vietoksi muutama ajankohtainen vinkki siitä, mitä tänä viikonloppuna kannattaa lukea tai...

Ihanaa perjantai-iltaa! Illan iloksi ja viikonlopun vietoksi muutama ajankohtainen vinkki siitä, mitä tänä viikonloppuna kannattaa lukea tai kuunnella.

Uusi Hello Mr. on ilmestynyt!

Miehiä deittaileville miehille suunnatun Hello Mr.-lehden viidennen numeron kansi on julkistettu ja lehti on täten ilmestynyt. Mikään suomalainen putiikki ei tiettävästi ole edelleenkään ottanut tätä laadukasta, kaunista ja ehdottomasti hankkimisen arvoista julkaisua valikoimiinsa, mutta onneksi lehden tilaaminen onnistuu edelleen hyvinkin näppärästi omalta kotisohvalta, omaan kotipostilaatikkoon. Lisätietoa lehdestä löytyy esimerkiksi tästä aiemmasta postauksestani.

Antti Holma haluaa olla hetero

Antti Holma jatkaa jälleen Ylioppilaslehdessä erinomaista kolumnisarjaansa, jossa Holma asettuu toisten ihmisten asemaan. Aiemmin Holma on halunnut olla sekä hyvännäköinen että miljardööri. Tällä kertaa Holma käsittelee haluaan olla hetero ja sitä, kuinka oli liian homo näyttelemään Tom of Finlandia. Perusserkkuna kaikki olisi helpompaa. Ajatuksia herättävän kolumnin pääsee lukemaan Ylioppilaslehden nettisivuilla.

Voimauttavaa poppia Antti Tuiskulta

Antti-linjalla jatkaakseni on mainittava myös Antti Tuiskun tänään julkaistu sinkku, Blaablaa (en kuule sanaakaan). Peto on irti-järkytyksen jälkeen Blaablaa on ihan virkistävää kuunneltavaa, vaikken vieläkään ole ihan täysin varma siitä, mihin tällä kaikella pyritään. Edeltävien levyjen moderni peruspop toimi itselleni huomattavasti paremmin. Tällainen vähän lähiöbaarin tanssilattialta haiskahtava kukkulijumpsis ei välttämättä näyttäydy kauhean tyylikkäänä esimerkiksi kymmenen vuoden päästä. Toisaalta juuri siitähän tässä on kyse: "joo mä tajuun ett on rankkaa, kun niin kauheesti pelkää, mitä käy jos muut ei tykkää". Muutenkin aseman kulmalla päätäaukovien jätkien huutojen peittäminen voimauttavalla popilla on ihan kannatettava ajatus, pisteet siis Antille arveluttavasta toteutuksesta huolimatta! Jotenkin kummasti Tuisku on hyvinkin vahvoilla esimerkiksi nyt seksuaalivähemmistöjen voimabiisien tekemisessä. Tykkään!

You Might Also Like

0 kommenttia