Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Uusi sateenkaariklubi Turkuun

Tänään on torstai ja se on luomakunnan merkki kertoa, että on aika miettiä viikonloppusuunnitelmiaan! Turun sateenkaarikansa elää näin...


Tänään on torstai ja se on luomakunnan merkki kertoa, että on aika miettiä viikonloppusuunnitelmiaan!

Turun sateenkaarikansa elää näinä aikoina jännittäviä aikoja, sillä perjantaina yöelämämme saa uusia sävyjä. Hämeenkadun tunnelmallisen anniskeluliike Portin alakerrassa järjestetään ensimmäistä kertaa OMQ- eli Oh My Queer-niminen sateenkaareva klubi.

En ole vielä ihan satavarma saanko vanhan ruumiini ylös sohvalta yöelämää katsastamaan, mutta erittäin tervetullut uusi tapahtuma OMQ kuitenkin on. Turun seudun Seta ry:n tapahtumat ovat viime vuosina olleet hiukan levällään. Mitään virallista tai oikeaa syytä tälle levähtämiselle en tiedä, mutta toinen toistaan jännittävämpiä huhuja ja teorioita olen kyllä kuullut. Varmaa on kuitenkin se, että juhlijoita lienee aika paljon helpompi houkutella tunnelmalliseen kulmapubiin kuin hämäräperäiseen striptease-baariin, jossa Setan diskoja on viime vuosina niinikään järjestetty. Vain klubin nimi jäi arveluttamaan: vieraskieliset trendinimet istuvat ehkä Helsingin hipsteriklubeihin, mutta vierastavatko turkulaiset? Turussa arvostetaan omaa murretta ja tiettyä lempeyttä ja kotikutoisuutta, kuten Suxesistakin huomaa. Ei Turus mittä homoi oo-kabareen T-paidoissa elämään jäänyt nimikin viestii samaa. Mutta ei nimi miestä pahenna ellei mies nimeä. Ihanaa, että elämää jälleen on!

Viralliset tiedotteet eivät kerro, kuinka usein OMQ:ta tullaan järjestämään. Toivottavaa toki olisi, että klubista tulee aktiivisesti jatkuva traditio. Kauniin perinteen alkua voi tietysti tukea lähtemällä juhlimaan perjantaita Portin alakertaan.

Oh My Queer! -bileet, 
DJ:nä Urho Tulitukka 
Portin alakerta, Hämeenkatu 7
17.4. klo 22-03 4/2e

You Might Also Like

0 kommenttia