Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tämän trendin luojana minut tullaan muistamaan

Nyt se tapahtuu, olen varma siitä! Minä luon trendin! Nyt on syytä lukea, sillä sinäkin tulet hullaantumaan tästä. Saatana mää hankin sel...

Nyt se tapahtuu, olen varma siitä! Minä luon trendin! Nyt on syytä lukea, sillä sinäkin tulet hullaantumaan tästä.

Saatana mää hankin sellasen avainnauhan kaulaan, puhisin Killelle mättäessäni taskua tyhjiksi avaimia etsiessäni. Tasku on tilava, eikä siellä ollut avainten lisäksi kuin passi, lompakko ja kännykkä. Silti käsi ei ikinä osu avaimiin edes väkivaltaisella kaivamisella, vaan tasku todella pitää tyhjentää. Pienestä voikin ihminen kiihtyä. Kille pyrähti asustehuoneeseensa ja palasi pian mukanaan juuri mainitsemani avainnauha. Avaimenikin Kille ripusti valmiiksi nauhaan.


Avainnauhahan tietenkin herättää kaikissa kauhukokemuksia: joko mieleen juolahtaa kamalimmat muistot opettajista tai kauhukertomukset lapsista, jotka putosivat kiipeilytelineistä ja pehmeän maahanmätkähtämisen sijaan katkaisivatkin niskansa, koska jäivät roikkumaan avainnauhoistaan telineeseen. Mutta nyt kaikki muuttuu. Kauhutarinoiden aika on ohi! Avainnauhasta tulee uusi ja uskomaton muoti-ilmiö, johon liittyy vain kauniita asioita. Palautan avainnauhalle sen ansaitseman arvon ja kunnian. Unohdetaan kiipeilytelineisiin kuolleet lapset ja keskitytään käytännöllisiin ja kauniisiin puoliin. Olkoonkin, että kaulanauhani on vaaleankeltainen, joka on kaikista maailman väreistä se syvimmin inhoamani. Olkoonkin, että kaulanauhaani ei ole niskaosasta leikattu poikki ja ommeltu muutamalla pistolla uudelleen kiinni edellämainittujen kiipeilytelinetragedioiden välttämiseksi (niin neuvottiin vuosituhannen vaihteen iltapäivälehdissä lasten huoltajia tekemään).

Kaulanauha on ja pysyy. Siitä voi jopa tulla symboli, josta minut muistetaan vielä vuosienkin päästä. Itseasiassa voidaan muistaa jo nyt, sillä kaulanauha on minulle jo vanha tuttu. Muistan kuinka jo vuonna 2000 syyslomaretkellä Oulun Zeppelin-kauppakeskuksessa hankin avainnauhan. Nauhaa koristi Fizz Cider-teksti. En ole siitä ylpeä, mutta silloin se oli tyylikästä. Kouluun palatessani ei mennyt vuorokauttaan, kun ensimmäisillä style stealereilla oli jo omat nauhat kauloissaan. Sanomattakin lienee selvää, että hylkäsin omani välittömästi ja siirryin luomaan uusia trendejä. Mutta nyt on comebackin aika.


Nyt näen sieluni silmin itseni viipottamassa halki kesän terveyssandaaleissani kaulanauha iloisesti kilisten. Haaveilen ripustavani nauhaan myös jonkinlaisen maskotin tai koriste-esineen. Ihana tyylivinkki, vaikka itse sanonkin!

Vaikka uskonkin tyylisuuntaukseeni sataprosenttisesti, haluan lopuksi esitellä teille myös vara-vaihtoehtoni. Voin vaihtoehtoisesti tulla muistetuksi myös Turun siisteimpien aurinkolasien omistajan mielitiettynä. Killen uudet Thierry Lasryt ovat täydelliset. Jos olisin pienipäisempi ja hieman varakkaampi (pään koko on olennaisin este), hankkisin ehdottomasti samanlaiset. Vaan en ole, joten säteilen avainnauhoineni kilpaa Thierry Lasryjen kanssa. Vaikka pää turpoaisi tai kilot kertyisivät, avainnauhat mahtuu aina!

You Might Also Like

0 kommenttia