Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Sairas homo ei seksiä harrasta – Reumaliiton hulvaton seksiopas

Reumaliiton sivuilta löytyi kuumia seksivinkkejä miehen ja naisen väliseen reumaseksiin. Kuuluuko nainen Kelan erityiskorvattaviin? Jos ky...

Reumaliiton sivuilta löytyi kuumia seksivinkkejä miehen ja naisen väliseen reumaseksiin. Kuuluuko nainen Kelan erityiskorvattaviin? Jos kyllä, niin voisin hankkia. Reumaatikot kun eivät nähtävästi miesten kesken miekkaile.

Sairaskevääni myötä olen löytänyt uuden suosikkisivuni internetistä. Reumaliiton sivut. Sivuilla on hyvin seikkaperäisesti tartuttu oikeastaan kaikkeen, mihin sairastuminen voi vaikuttaa. On ohjeet hampaidenpesuun, jalkojen hoitoon ja sopivaan ruokavalioon. Monipuolisen, ravitsevan ja terveellisen ruokavalion merkityksestä kirjoitettiin sivutolkulla, ihan vain jotta artikkelin voisi päättää toteamukseen siitä, että jos et voi tehdä itse ruokaa, syö kaupan einesruokia. Se siitä monipuolisesta, ravitsevasta ja terveellisestä.

Erityinen suosikkini on kuitenkin reuma ja seksuaalisuus-opas. On aina mielenkiintoista nähdä, miten eri alat seksuaalisuuteen suhtautuvat. Reumaliitossa osataan vähän yllättäen puhua neutraalisti vain ihmisistä ja kumppaneista ja siitä, mitä seksuaalisuus on. Muuten lähestymistapa aiheeseen onkin vallan hulvaton. Miksi reumaliitto haluaa arvailla, mitä luonto on tarkoittanut luomalla seksin? Seksi on kuitenkin hauskaa ja saa endorfiinit virtaamaan. Artikkelissa todetaan myös, että tuskin mitään muuta yhtä hauskaa voi saada ilmaiseksi. Iloinen uutinen varmasti ainakin heille, jotka eivät syystä tai toisesta saa ilmaiseksi. Seksi on ollut tärkeä tekijä myös silloin, kun ihminen on taistellut elintilasta petoja vastaan. Silloin ei reumaliiton mukaan ollut avioeroja. No ei varmaan juu, koska ei ollut avioliittojakaan.

Seksuaalisuus-artikkelin lopuksi päästään itse asiaan ja kerrotaan sopivista asennoista. Enää ei puhuta yleisesti ihmisestä tai kumppanista, vaan yhtäkkiä seksi onkin yhtä kuin naisen sisään työntyvä mies. Tarkasti on lueteltu kaikki asennot, joissa miehen on helpointa naisen sisään työntyä, vaikka reuma luita ja niveliä kolottaisikin. Ennakkoluulottomasti kannattaa kokeilla erikoisempiakin asentoja, että sisään pääsee luiskahtamaan. On otettu huomioon kaikki erilaiset sairauden vaikutukset: tee näin, jos et jaksa kannatella itseäsi. Jos lonkat ovat niin jäykät, etteivät reidet aukene, on paras asento takaapäin. Poikkipäin-asennossa voit jatkaa väsymättä ja kipeytymättä pitkään. Kappale vilisee myös kaikenlaisia apuvälineitä tyynyistä korkeisiin pöytiin. Näillä vinkeillä kyllä jäykistyy muutkin kuin nivelet!

Reumaliiton oppaan perusteella oma seksielämäni on siis todellakin kriisissä. Eikö riitä, että sairauteni on tyypillinen keski-ikäisten naisten sairaus? Pitääkö tässä vielä hankkia nainen, jonka kantapäiden alle laittaa tyynyjä? Vai pitääkö todella hankkia korkea pöytä, jolle sen reumaattisen muijan voi nostaa tuupattavaksi? Vai alanko itse laatia opasta reumaa sairastaville homomiehille? Reumaattista vaan ei traumaattista – näin tuuppaat sairaudesta huolimatta mukavasti -opas homomiehille. Tarvitaanko reumahomoseksissä tyynyjä tai korkeita pöytiä? Missä asennossa jaksaa kipeytymättä pisimpään? Miten ratsastus, ollako etu- vai takaperin?

Ei pääse ainakaan sairaus tyrehdyttämään seksin loputonta virtaa, kun on kaikenlaista uutta ja jännittävää kokeiltavaa omiin sairaspetipuuhiin.


You Might Also Like

0 kommenttia