Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Koulutuspolitiikka ei kiinnosta, mutta megabile-DJ voin olla

En ole ollut koko alkuvuotena käytännössä missään. Siksi olikin ihanaa, että näyttävä paluuni Turun yöelämään sai tapahtua juuri 20-vuotiaan...

En ole ollut koko alkuvuotena käytännössä missään. Siksi olikin ihanaa, että näyttävä paluuni Turun yöelämään sai tapahtua juuri 20-vuotiaan ainejärjestöni vuosijuhlissa. Vaikken mistään hinnasta (tai no ihan pienestä ainakaan) vaihtaisi hiirien asuttamaa ajanvietto- ja arkijuhlatilaamme mihinkään, oli aika kiva laittaa päälle parempaa seppälää ja juhlia vähän tyylikkäämmin ja aikuisemmin Kårenilla. Tyylikkäämmin ja aikuisemmin kun näköjään voi mainiosti juhlia aamuviiteen. Tai kahdeksaan, kuten viimeisenä pystyssä olleet olivat kuulemma tehneet.

Epäilin omaa jaksamistani aika pitkälle. Koko ajan tarkkailin, että koska puhti loppuu ja uuvahdan tyystin. Lopulta löysin itseni kuitenkin imitoimasta Vesa-Matti Loiria ja muistelemasta huippuhetkiä tähän astisilta opiskeluajoilta. Sitä, miten ensimmäisenä koulupäivänä löysin itseni n. 15 tummatukkaisen turkulaisfeministin ja yhden täysin urpolta vaikuttavan markettitennareita käyttävän espoolaisen keskeltä ja mietin, että mihin voin ilmoittaa, että emmää tuukkaa mää muutin miäleni tää on kamalaa. Nykyään osaan jo erottaa kaikki tummat turkulaiset, espoolaisurpokin osoittautui kaikeksi muuksi kuin urpoksi ja kaikista on tullut tavalla tai toisella hirveän tärkeitä. Sellaisia, joille on vähän pakkokin välillä imitoida Vesa-Matti Loiria.

Koko illan jaksamisesta yllättyneenä jalkani kantoivat minut vielä jatkoillekin. Sain juhlapuheissakin kiitosta uskomattomista soittolistoistani ja pöydällätanssi(tta)misesta. Täytyihän sitä jonkun hoitaa jatkojen kreisibailut. Siinä kieltämättä on jotain hauskaa, että voi lätkiä Spotifyn soittojonoon toinen toistaan kreisimpiä biisejä, joista jengi menee aina vain enemmän hurmioon. Artistisuosituksia aloitteville megabiletiskijukille: Spice Girls, J. Karjalainen, Pulp, Kaija Koo, Robin.

You Might Also Like

0 kommenttia