Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kissaa ja pissaa

Olen pitkästä aikaa piipahtamassa kotikylällä. Tänään pakenin itseäni ja maanista pikkusiskoni vaatekaappiin kohdistuvaa siivousintoani luon...

Olen pitkästä aikaa piipahtamassa kotikylällä. Tänään pakenin itseäni ja maanista pikkusiskoni vaatekaappiin kohdistuvaa siivousintoani luontoon eli takapihan kivimetsään. Mukaani tuli käteeni kiinni kasvaneen Olympus OM-D E-M10:n lisäksi myös Karo-kissa, jonka kaappasin kuvaussessiota varten syleilyyni.

Kissa ei ollutkaan syleiltävissä, vaan kiipesi suinpäin niskaani. Ylipainoisen mursun (eli todella valtavan kokoisen eläimen) kokoinen Karo oli aika konstikas nostaa alas. Jälkeenpäin kuulin myös Karon ottaneen tavakseen virtsata ihmisten päälle. Niin ei tosin käynyt nyt, vaikka juuri torstaina brunssilla lohduttelinkin vauvan pissat päälleen saanutta toveria sillä, kuinka meidän kaikkien päälle on joskus pissattu.

Mutta nyt pissasta kissaan ja muutama omakuva kera luojan jaloimman luomuksen, koska kaikki kuitenkin rakastatte kissoja.

Minusta ja Karosta huokuu kahdessa ylläolevassa kuvassa Audrey Hepburn Breakfast at Tiffany'ssä-henkistä eleganssia. Se on epäilyttävää, ja siksi laitankin tähän loppuun vielä kolmannen kuvan, joka palauttaa minut takaisin maanpinnalle. Niskani on keno ja kissakin on vähemmän aistikas.

Ihanaa maanantaita ja vappuviikkoa, ystävät rakkaat!


You Might Also Like

0 kommenttia