Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Keväisen keskipäivän kuohuviinihetki

Eilen juostiin ympäri kaupunkia asioilla ja vappuostoksilla. Vappujuomaostoksilla totesin, että nyt ostetaa kyl pikkuskumppa ja istutaa hetk...

Eilen juostiin ympäri kaupunkia asioilla ja vappuostoksilla. Vappujuomaostoksilla totesin, että nyt ostetaa kyl pikkuskumppa ja istutaa hetki jossain. Jossain oli omalla parvekkeellamme, jonka olemassaolon jotenkin aina unohdan. Kävin parvekkeella ensimmäistä kertaa sitten viime syksyn ja huomasin, että parveke on kyllä ainoa hirveä osa kotiamme. Täysin väärän kokoinen, huonosti suunniteltu ja ylipäätään väärällä sijainnilla. Oikealta sijainnilta aukeaisi näkymä vehreään puistoon, merelle tai herraties mihin tahansa muualle kuin vilkkaasti liikennöityyn melskeeseen.

Mutta ei mitään niin pahaa, mitä ei lasillisella kuohuviiniä korjaisi. Aurinko lämmitti tuulesta huolimatta ja silmät sulkemalla saattoi miltei kuvitella itsensä Karibianristeilyn kannelle aurinkotuoliin. Skumppahetken jälkeen viiletimme lounaalle. Matkalla muisteltiin pikkupoikaa, joka käveli kadulla vanhempiensa perässä ja lauloi Scatmania. Ja sitten huomasin itsekin lauleskelevani jatkuvasti että biidappapadappa, biidappapadappa.

Kokeilin myös pyörähtää sillä viisii romanttisen vallattomasti lyhtypylvään ympäri käteni varassa. Se oli hauskaa. Vappuna aion kiepsahtaa jokaisessa vastaantulevassa lyhtypylväässä.

You Might Also Like

0 kommenttia