Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Blogi tulevaisuudessa pelkkää glamouria ja luksusta!

Eilen paljastin, että ensi viikolla on edessä blogimuutto! Lupasin paljastaa teille alkukuun aikana pieniä tiedonmurusia blogin tulevaisuud...

Eilen paljastin, että ensi viikolla on edessä blogimuutto! Lupasin paljastaa teille alkukuun aikana pieniä tiedonmurusia blogin tulevaisuudesta, joten huhtikuun ensimmäisen päivän kunniaksi ajattelin paljastaa heti kaikkein suurimman muutoksen: blogin nimi tulee muuttumaan! Samalla myös blogin ilme ja aihepiirit uudistuvat.

Blogin nimeksi pitkän, itseasiassa jo viime syksynä alkaneen pohdinnan, jälkeen valikoitui GAY-MIEHEN GLAMOURELÄMÄÄ. Nimenvaihtoon on useampikin syy: valitessani Tämän kylän homopoika-nimeä olinkin vielä nuori poika. Nyt kuitenkin olen jo selvästi mies, ja "homopoika" tuntuu siksi vähän kiusalliselta nimeltä. Myös "tämä kylä" on jo jäänyt taakse, enkä muutenkaan halua blogin nimellä sitoa itseäni mihinkään paikkaan: nyt voin paljon vapaammin kirjoittaa kaikesta gay-elämään liittyvästä. Gay on myös sanana coolimpi ja kansainvälisempi, joten siinäkin mielessä olen nimenvaihdokseen hyvin tyytyväinen.

Moni varmasti kiinnittää huomiota myös sanaan glamour. En ole pitänyt asiasta hirveän suurta meteliä blogissa, mutta tarkkasilmäisimmät ovat asian ehkä rivien välistä huomanneet. Elämäni koostuu hyvin pitkälti jopa omasta mielestäni ylenpalttisesta glamourista: rakastan juhlimista ja elän erilaisissa cocktail-tilaisuuksissa minglailusta, kuten esimerkiksi Gay Gaala-postauksestani saitte lukea. Jumaloin myös erilaisia laatuvaatteita, joita olen kieltämättä ostellut viime aikoina aikalailla hintalappuihin katsomatta. Puhumattakaan kaikista niistä luksuslahjoista, -viineistä ja -ruuista, joilla Killen kanssa ilahdutamme toisiamme. En voisi elää ilman niitä, ja siksi haluan jakaa tämän materian tuottaman ilon teidänkin kanssanne.Ennen olen pitänyt tätä arjen pientä luksusta vakan alla, mutta enää en tahdo elää niin. Alkuvuoden sairasteluni ovat opettaneet sen, että elämästä pitää voida nauttia ja nautinnoista syntynyt ilo pitää voida jakaa kaikkien nähtäväksi! Siksi aion tulevaisuudessa keskittyä blogissani paljon myös erilaisten luksus-palveluiden ja -tuotteiden esittelyyn.

Esittelen tässä teille samalla myös blogini uuden bannerin. Siinä huokuu toiveideni mukaisesti kansainvälisen tason glamour. Kreikkalainen jumalhahmo salamoineen antaa viitteitä maailman metropolien jumalaisiin mallimiehiin, jotka ovat niinikään keskeinen osa gay-kulttuuria. Logossa on myös haettu samaa henkeä kuin kansainvälisten gay night clubien ilmeissä. Voin logoa katsoessani tuntea klubien hienostuneen glamour-hengen sekä shampanjan kohoavat kuplat. Tätä samaa yltäkylläistä ja loputonta juhlaa haluan blogillani jatkossa tuoda niidenkin elämiin, jotka voivat glamourista vain haaveilla: tiedän, millaista on elää maaseudulla kaikesta syrjästä. Hädintuskin saa tietoa gay-maailman ilmiöistä, puhumattakaan siitä että kylän ainoaan pubiin tai baariin saisi häivähdystäkään glamourista. Onneksi sukellus gaymiesten maailman glamouriin onnistuu nykyisin blogini kautta!Uskon, että tälle uudistukselle on tilausta. Kukapa nyt jaksaisi aina lukea uuvuttavia ja pitkiä ulinoita siitä, kuinka kaikki on surkeasti. Elämä on liian lyhyt valittamiseen, nyt pitää nauttia! Tuskin erehdyn, jos oletan, että olette samaa mieltä? Mietteesi muutoksesta voit jakaa kommenttiboksissa!

You Might Also Like

16 kommenttia

 1. eh eh hee :D astuitko vahingossa kuralammikkoon tuolla takatalven kurjassa säässä? ;D
  -Repsu

  VastaaPoista
 2. Liekö aprillipila tai ei, mutta mikäli blogi muuttuu mainittuun suuntaa, lukijana kyllä jään sivuun. En ole kiinnostunut glamourista, en kalleista vaatteista joihin itselläni ei ole varaa enkä viineistä joita en ole oppinut juomaan. Haluan lukea tavallisten ihmisten tavallisesta elämästä.

  VastaaPoista
 3. Aaaah. Tää onkin aprillipila. Onneksi. :D

  VastaaPoista
 4. Voi hitsipilli kun oliskin ollut hyvä nimi. :D

  VastaaPoista
 5. Hyvä jekku! Upposi minuun täydestä, nuo kommentit vasta avasivat silmäni.
  Minusta kyllä tuo nimenmuutos olisi ollut ihan järkevä. Olin ihan samaa mieltä kasvamisestasi ulos vanhasta nimestä. Mietin vain sitä, että se on jo aika tunnettu tavaramerkki, josta luopuminen saattaisi olla riski.
  Isoäiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, hauska kuulla, että oli uskottava huijaus! Olen tosiaan kyllä ihan vakavissani miettinyt nimiasiaa, mutta tässä kohtaa nimenvaihto ei tosiaan ole kovin kannattava. Toisaalta myös sisältö on ehkä nimeä olennaisempaa. Katsotaan mihin tämä johtaa!

   Poista
  2. On hyvä käyttää homosanaa gayn asemesta, niin saadaan siitä vähitellen stigmaa pois. Jotenkin homo vaan kuulostaa vieläkin rumalta korvaani, mutta gay ei kyllä sovi yhtään suomen kieleen (me gayt ollaan ihan yhtä hyviä tyyppejä kuin te straightit - kääk).

   Poista
 6. Mut tuollainen blogihan on jo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ööö no ei nyt ihan just täysin kuten jekuttamasi, mutta tuli vaan heti mieleen eräs kotimainen muotiblogi

   Poista
 7. olikohan sittenkään aprillipilaksi tarkoitettu? ettei vaan mennyt pupu pöksyyn?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli sittenkin aprillipilaksi tarkoitettu, Jorma-hyvä.

   Poista