Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Asioita joista vähän elämässä ilahdun

Vaalitulos on pahempaa paskaa kuin uskalsin odottaa. Lupasin teille kuitenkin vaalien jälkeiseen synkistelyyn listan asioista, jotka kaike...

Vaalitulos on pahempaa paskaa kuin uskalsin odottaa. Lupasin teille kuitenkin vaalien jälkeiseen synkistelyyn listan asioista, jotka kaikesta huolimatta tuovat pientä iloa arkeen. Tässä se tulee! Napatkaa vinkit omaan arkeenne tai bongatkaa valopilkut omasta elämästänne.

1. Mari Perankoski muissa kuin whitetrash-horo-rooleissa.
Olen miettinyt tätä ennenkin, mutta asia palasi mieleeni katsoessani Maailma on valmis-sarjan uusintaa. Sarja ei toki ole niin hyvä kuin edeltäjänsä Harvoin tarjolla, mutta katsomisen arvoinen silti. Erityisesti tykkään Mari Perankosken hahmosta: on kiva, että Perankoski näyttelee jotain muutakin kuin karseita whitetrash-horoja. Perankoski horoilee toki hyvin luontevasti, mutta on aina ikävää, jos hyvä näyttelijä juuttuu liian samanlaisiin rooleihin. Silloin herää ajatus, että näytteleekö henkilö ollenkaan vai onko hän vain oma itsensä.

2. Cottage cheese
Eli suomeksi: Lidlin raejuusto. Juuri sopivan hapanta mutta kermaista, pehmeää ja tasaista. Turvallista ja jumalaista herkkua. Vähän omatuntoa vihloo ostaa purkkitolkulla saksalaista raejuustoa, mutta eipä toisaalta ole vastaavaa jumalten välipalaa suomalaisten valmistamana. Ilmainen vinkki tuoteuutuudeksi, arvon meijeriväki!

3. Vaalit ovat ohi
Vaalisesonki on stressaavaa aikaa. Ehdokkaat ovat henkihieverissä, kampanjatiimit puhkipalaneita. Tavalliset äänestäjät täysin turhautuneita joka tuutista tungettaviin flyereihin, julisteisiin, tv-mainoksiin, twiitteihin, FB-tykkäyksiin ja puoluetelttoihin toreilla. Vaan nyt se on taas ohi! Ihana rauha! Mieli lepää!

4. Anna-Leena Härkönen
Näkyy televisiossa Mari Perankosken tavoin Maailma on valmis-sarjassa. Viihdyttää ja ilahduttaa myös kirjoillaan. Haluaisin tutustua Anna-Leena Härköseen. Olen ehkä maailman ainoa ihminen, joka tutustuisi mieluummin Härköseen kuin hänen mieheensä Riku Korhoseen.

5. PMMP
Tänä keväänä olen jatkuvasti palannut Rakkaudesta-levyyn. Muistellut lämmöllä levynjulkaisukeikkaa Loimaan torilla. Erityisesti Korkeasaari-niminen kappale on ollut mielessä. Siitä oikeastaan sain idean koko tähän postaukseen, kuten otsikkokin ehkä kertoo.

6. Olen elossa taas
Välillä näytti vähän toivottomalta, että nousenko sairasvuoteestani enää koskaan. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että toivun. Olo on huomattavasti elävämpi kuin muutama viikko sitten.

7. Juha Sipilän kielitaito
Seurasin eilen Twitterissä lainauksia Sipilän kommenteista kansainväliselle medialle. Voi hyvät hyssykät, ei voi pitää paikkaansa. Olen myös ollut vähän huolissani siitä, riittääkö oma kielitaitoni. Enää en ole hiukkaakaan huolissani. Minun kielitaitoni on kuin luotu kansainväliseen politiikkaan.

8. Tomaatit
Voisin syödä koko ajan ja kaikessa. Parhaimmillaan toistaiseksi säilykepurkista pataruokien joukossa. Kohta on kuitenkin kesä ja tuoreet tomaatit kukkeimmillaan.

9. Kamera puhelimessa
Kuulostaa ehkä vuodelta 2005, kun kamerapuhelin on ollut uusi ilmiö, mutta kyllä. Selasin tänään kuvia puhelimesta enkä olisi voinut olla iloisempi. Niin monta hyvää ja hauskaa hetkeä, jota ei todellakaan olisi tullut kuvattua kameralla. Puhelimeen taltioituu parhaimmat arkihetket.

10. Aurinko
Aika monena aamuna olen herännyt siihen, että aurinko paistaa. Se on miellyttävä ajatus. Aurinko on kuitenkin niin suuri ja kirkas, että useampikaan keski-ikäinen, keskivartalolihava päättävän elimen suurmies ei pysty sitä peittämään.

Postauksen kuvituksena vuoden ajalta räpsyjä kännykästä syystä tai toisesta iloisista hetkistä.

You Might Also Like

0 kommenttia