Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Rexikäs olo

Kuten viikko sitten ensimmäistä Toy Story -paitaa esitellessäni kerroin, sain Jeminan mukana Lontoosta toisenkin Disney -paidan vartaloani ...

Kuten viikko sitten ensimmäistä Toy Story-paitaa esitellessäni kerroin, sain Jeminan mukana Lontoosta toisenkin Disney-paidan vartaloani verhoamaan ja olemistani sulostuttamaan. Toy Storyn Rexiä kuvaava paita on tietysti aika eri henkinen kuin toinen, umpihipsteri-Toy Story-paitulini. Tämä päällä tunnen itseni vähän dinosauruksista innostuneeksi lapseksi, ei puutu kuin lappuhaalarit tai collegepöksyt. Se on erikoista, sillä en ollut lapsena muistaakseni tippaakaan kiinnostunut dinosauruksista. Paitsi Maa aikojen alussa oli kyllä superhyvä. 

Nyt olen kuitenkin ihan dinofanipoika, odotan innolla uutta Jurassic Parkia ja aikoja, jolloin on niin lämmintä, että voin kiitää (tai no, tallustaa nykykunnolla) ympäri kesäistä Turkua Rex-paidassani. Rauh!

Tykkään muuten näistä kuvista jotenkin tosi paljon, vaikka itse sanonkin kun itse kaukolaukaisimella otin. Facebookissa tosin kuulin, että näytän alemmissa kuvissa iltapäivälehden parisuhdekriisi-artikkelin kuvituskuvalta. Ei haittaa, on hieno paita ja Woody-nukke.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Pakko sanoa, että parta pukee sua todella hyvin! :)

    VastaaPoista
  2. Nauratti kyllä toi kuvituskuvajuttu :D!

    VastaaPoista