Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Päivitystä Disney-kokoelmaan: ihanin Toy Story-paita

Kokoelmani sai täydennystä, joten tänään on hyvä päivä palata Disney-harrastuksen esittelyn pariin! Olen ennenkin tuskaillut Disney -pa...

Kokoelmani sai täydennystä, joten tänään on hyvä päivä palata Disney-harrastuksen esittelyn pariin!

Olen ennenkin tuskaillut Disney-paitojen vaikean saatavuuden kanssa useampaankin otteeseen. Ulkomaillahan tilanne ei olisi ollenkaan niin paha kuin meillä Suomessa, jossa kaikki on tunnetusti hirvittävän ongelmallista. Tajusin jossain vaiheessa, että kaikin puolin arveluttavaa, mutta silti vastustamatonta krääsää myyvältä Primarkilta löytyy usein myös Disney-aiheisia vaatteita valikoimistaan. Olen itse hankkinut Primarkista parikin Disney-paitaa, jotka ovat olleet laadultaan yllättävänkin ok ja kestäneet mainiosti. 

Niinpä uskalsin ystäväni Jeminan ollessa Lontoossa esittää kainon pyynnön, josko hän voisi kartoittaa hiukan paikallisen Primarkin valikoimaa. Ja hän armollisesti suostui. Primarkia vaivaa, kuten muutakin Disney-valikoimaa, se, että laajimmat ja siisteimmät valikoimat ovat naisten vaatteissa. Silti sain kokoelmaani kaksi uutta Disney-t-paitaa, joista toisen esittelen nyt tässä. Toy Story-kuosinen t-paita pääsee varmasti runsaaseen käyttöön kesällä. Se on ihanan kesäinen, pehmeä ja ohut eli vilpoinen kuuminakin kesäpäivinä. Samalla se on uskomattoman pähee eli supersiisti. Kuvista se ei näy, mutta paidan selkää koristaa tyystin överi hipster-avaruuskuosi. Ei puutu kuin kolmiotatuoinnit ranteista, niin uusi hipster-olemukseni on kasassa. Ihana paita, ihana. Ihanin.

No juu, ehkä jumalainen ulosantini ei ole nyt parhaimmillaan. Katsokaa itse kuvista, miltä paita näyttää: 


 Miltäs paita näyttää? Onko muita Primarkin Disney-valikoimiin sukeltaneita? Ja kiitos vielä Jeminalle paitojen hankkimisesta! Pus!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. https://www.youtube.com/watch?v=LMsP-JnjhOw Näin tän ja ekana tuli mieleen että täytyy linkata sulle, jos et oo vaikka nähnyt :)

    VastaaPoista
  2. Minua kiukuttaa suuresti, että 21 tilaamani Disneypaita osoittautui kaikkea muuta, kuin laadukkaaksi. Valkoinen todella ohut paita paljastaa kaikki alleen "kätketyt" salaisuudet eikä jätä mitään arvailun varaan. Paitaa ei oikein edes pelasta sen cool printti. Nyt kiukuttaa vielä enemmän, kun ihailen löytöjäsi.

    VastaaPoista