Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Mediaseksikäs mysteerisairaus

Housea kannattaisi tehdä ainakin yksi erikoisjakso lisää. Nyt ois nimittäin kuumaa synopsista tarjolla suoraan allekirjoittaneen sairaskert...

Housea kannattaisi tehdä ainakin yksi erikoisjakso lisää. Nyt ois nimittäin kuumaa synopsista tarjolla suoraan allekirjoittaneen sairaskertomuksesta.


Alunperin, keuhkokuumediagnoosin osoittauduttua vääräksi, alkoivat lääkärit epäillä sarkoidoosia. Epäillä sopikin, sillä kyse ei ollut sarkoidoosista! Kävi siis aivan niin kuin Housessa: sarkoidoosi-diagnoosi ei kuulemma Housellakaan koskaan ollut oikea.

Mutta jännittävin käänne onkin käsillä juuri nyt: kukaan ei tiedä eikä tunne minussa temmeltävää sairautta. Ei millä se tulee eikä sitä, millä se lähtee. Olen siis juuri nyt poikkeuksellisen kiinnostava ja mediaseksikäs tapaus. Professorit ja erikoislääkärit yli ruumiinosaerikoistumisensa janoavat kuononpäät kosteina tietoa ja tuloksia tilastani. Näen jo sieluni silmin, kuinka minua ja mysteerisairauttani pidetään väkisin elossa vuosikymmentenkin päästä, koska mysteerisairauden tutkimukset ovat kesken eikä sitä saa päästää katoamaan. Nimetäänköhän se minun mukaani?

Taudin tuntemattomuus on kuulemma kannaltani vain hyvä: lääkärit kuulemma oikein haluavat paneutua ja tutkia tarkasti, että varmasti löytyy oikea syy ja tehokas hoito! Ihanaa olla viimeinkin aidosti kiinnostava!
Mediaseksikäs glamour-henkilö matkalla luksusklinikalle salaiseen kasvojenkohotukseen.

Nyt kun olen näin uskomattoman kiinnostava sairauksineni, niin sairastaminen ei harmita enää yhtään niin paljon. On oikeastaan melkeinpä mukavaa! No ei vitussa ole. Naiivisti kuvittelin, että nyt sairaalassa ravaaminen loppuu, saan toimivat lääkkeet, tauti nujertuu ja elämä taas alkaa. Sen sijaan sainkin listan uusia ajanvarauksia ja suunnitelmia kontrolleista, soittoaikoja ja uhkakuvia kauhututkimuksista. Puhumattakaan siitä, että en todellakaan tiedä, mitä tapahtuu.

You Might Also Like

7 kommenttia

 1. Ei kuulosta hyvältä, mutta onneksi varmasti saat nyt todella hyvää hoitoa! Tuli muuten heti mieleen minullekin sarkoidoosi, kun kirjoitit viimeksi siitä, ettei lääkärit oikein tiedä mistä sairaudesta on kyse.

  Itsellänikin on eräs harvinainen sairaus, joka aiheuttaa kohtuullisen säännöllisiä sairaalavisiittejä. Ihan sama kuinka paljon ajat ovat poliklinikalla myöhässä, tiedän aina milloin oma vuoroni alkaa olla lähellä, kun käytävälle läjähtää lauma kandeja, jotka haluavat tulla ihmettelemään minua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin henkilökunta on todella mukavaa! Hoidon laatua en uskalla kommentoida ennen kuin on hoidettu kunnialla kuntoon.

   Voin vain kuvitella kuinka stressaavaa on, jos koko ajan on kandit kyttäämässä! En itse kyllä haluaisi.

   Poista
 2. Tässä vähän piristystä... Taas toi parta, sehän vasta (media)seksikäs onkin! �� Pidä tuo, sopii sulle tosi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Olen vähän arponut parran suhteen että mitä tehdä, mutta olkoon nyt ainakin sairasloman loppuun!

   Poista
 3. Pikaista paranemista! Toivottavasti olo on kuitenkin ihan jees :)

  Kandeista sen verran, että vaikka olen allergiaa lukuunottamatta ihan terve, kandit ronkkivat minua koko ajan milloin minkäkin mittausvälineen kanssa. Refleksivasara on tässä taloudessa jos nyt ei päivittäisessä, niin ainakin viikottaisessa käytössä. Poikaystäväni on nimittäin lääkiksessä ja hän ja kaverinsa haluavat päästä tekemään testejä aina, kun vaan koehenkilö löytyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sunna! Kyllä tässä jollain tavalla varmaan selvitään.

   Hyvähän se on tietysti kandienkin harjoitella vähän ennen varsinaisiin tositoimiin joutumista :D.

   Poista
 4. Tuli Mieleen muutaman vuoden takainen megasairasteluputki itselläni, minkä syyksi paljastui kuukausien jälkeen... Tadaaaa! Mykoplasma. Kannattaa pyytää tekemään mykoplasmatesti.

  VastaaPoista