Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kiven kova kertomus sairaalasta

Kukkuu kevätmönkiäiset siellä ruutujen takana!  Olen hengissä! Sunnuntain ja tiistain välisen ajan vietin sairaalan hellässä huomassa, ...

Kukkuu kevätmönkiäiset siellä ruutujen takana! 

Olen hengissä! Sunnuntain ja tiistain välisen ajan vietin sairaalan hellässä huomassa, vierailun syynä jännittävä ja pelottava ja suurelliselta operaatiolta näyttävä keuhkopussintähystys, joka on kuitenkin kaiken kaikkiaan hyvin rutiinitoimenpide. 

Tähystys tehtiin nukutuksessa. Pelkäsin etukäteen nukutusta: monet voivat nukutuksen jälkeen todella, siis todella pahoin tai vähintäänkin huonosti. Toinen vaihtoehto on taas se, että voi vallattoman hyvin: hallusinoi ja puhuu kaiken mitä sylki suuhun tuo, ja sehän kuulemma tuo. Juuri leikkausta edeltävänä iltana luin Anna-Leena Härkösen kolumnin nukutuksesta heräämisestä. Härkönenkään ei ollut voinut ollenkaan pahoin, vaan oli onnellisena suureen ääneen laulanut Junnu Vainion Pohjolan pidot-kappaletta, joka on siis todella, todella hävytön, jopa irvokas pornolaulu. Kertosäkeessä Härkönen oli heiluttanut nyrkkiä ilmassa niin, että tippateline vain ryskyi. Tästä mahdollisuudesta häiriintyneenä pelkäsin tulevaa kahta kauheammin. Pohjolan pidot on nimittäin tietyssä vaiheessa iltaa ollut hyvinkin usein ns. bravuurikappaleeni. Ja kun sanon bravuurikappale, tarkoitan kappaletta, jonka laulan jopa useasti, vaikka muu seurue suureen ääneen yksiselitteisesti kieltäisi. Mahdollisuus Junnu Vainio-tulkinnalle siis oli vahvasti olemassa.Mutta ei! Mitään ei tapahtunut! En laulanut, en oksentanut, en hallusinoinut. No okei, ei se silti ihan putkeen mennyt. Heti herättyäni nimittäin tajusin, että keskivartalonikin on hereillä: kolmen peitonkin läpi nimittäin näkyi hyvin selvästi todella terhakka erektio. Hienotunteiset hoitajat olivat kuin eivät olisi huomanneetkaan, mutta aiivan varmasti huomasivat ja salaa vilkuilivat. Orhi on orhi nukutettunakin.

Sellainen hassunhauska kasku matkan varrelta tähän päivään! En tiedä, kuinka moni on palavan kiinnostunut sairauksiin liittyvistä postauksista, mutta näitä nyt valitettavasti tulee. Ja monilta olen saanut valtavasti tsemppiviestejä ja myös kokemuksia omista samantyyppisistä sairauskokemuksista. Kiitos ihan valtavasti niistä! Ette uskokaan, kuinka paljon ne lämmittävät ja ilahduttavat. 

Kaikkea muutakin ilahduttavaa sairauden keskellä elämässäni on. Vittumaiseen bloggarisävyyn joudun toteamaan, että pidän teitä vielä vähän jännityksessä, mutta pian kuulette! Rakkautta kevääseenne, vaikka kuulemma jossain päin Suomea, siis jopa Helsingissä, kehtaa sataa lunta varhaisen kevään päälle. HV, lumisade!

You Might Also Like

7 kommenttia

 1. Tsemppiä taas paljon, sun tarinasta ei käänteitä puutu. Muistan silloin syksyllä, kun ennen Muusan syyskokousta sanoit, että sulla on ollut vetämätön olo, ehkä jotain syysmasennusta, niin aika paljon pahempaa se olikin. Toivottavasti rupeaisit pian parantumaan. Ja en muuten ole koskaan kuullut, että nukutuksen jälkeen voi voida pahoin ja/tai hourailla tai käydä niin kuin sulla ;) Mut on kerran nukutettu joskus seitsemän vuotta sitten, ja se oli yllättävän miellyttävä kokemus. Yhtäkkiä on vain todella sikeässä unessa, ja kun herää, niin ainakaan mä en muistanut yhtään mitään unia, mitä olisin voinut nähdä. Mutta en siltikään haluaisi kokea sitä uudelleen....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olen itsekin miettinyt tuota, että oireet kyllä näkyivät henkisellä puolella jo aika pitkään ennen fyysisiä oireita.

   Mä olin kyllä vähän pettynyt nukutus-nukahtamiseen. Olin tosiaan kuullut, että se on ihana tunne kun hiljalleen vajoaa uneen, mutta mä kyllä humpsahdin niinku Hemuli tunneliin ilman mitään leijailu-tuntemuksia.

   Poista
 2. Sairastaminen on osa elämää! Jos jotakuta elämästä kirjoittelu harmittaa ni ihme. Paranemisia sinne vaan!

  VastaaPoista
 3. On hyvä kuulla, että tautisi tutkiminen etenee. Kunpa jo pian saisit oikeaa hoitoa! Ei harmita sairaudestasi lukeminen muuta kuin siinä mielessä, että toivoisi että olisit taas jo terve!
  Kaikke hyvää
  t. Isoäiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tutkimus ja hoito on kyllä ollut hyvää, kyllä tämä tästä helpottuu!

   Poista
 4. Voi kuule! Leikkaussalissa työskennelleenä voin sanoa, että erektio ei oo mikään harvinaisuus leikkauspöydällä :D nimimerkillä nivustyrä on varsin hankala tapaus leikata jos on teltta pystyssä.

  Tsemppiä :)

  VastaaPoista