Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kannattaa katsoa: Hinnalla millä hyvänsä

Maikkarilla on jo muutaman viikon pyörinyt maanantai-illoissa draamasarja Hinnalla millä hyvänsä . Suhtauduin sarjaan mainosten perusteella...

Maikkarilla on jo muutaman viikon pyörinyt maanantai-illoissa draamasarja Hinnalla millä hyvänsä. Suhtauduin sarjaan mainosten perusteella vähän nihkeästi, mutta onneksi katsoin siitä huolimatta! Sarjahan on mitä mainioin, ja nyt huomaan odottavani maanantai-iltoja huomattavasti aiempaa innokkaammin. Rakastan kiinnostavan ja arvaamattoman juonen lisäksi esimerkiksi Armi Toivasen ihanan kuivaa ja välinpitämätöntä tapaa näytellä.

Kuluneella viikolla huomasin, että mainoksen perusteella tulevan maanantain jaksossa "Pelastus" sivutaan jollain tasolla sateenkaariteemoja. Ainakin mainoksessa osoitetaan mieltä sateenkaariliput liehuen.


Tästä mainoksesta muistui mieleeni yhden kaverini Facebook-päivitys joskus lähihistoriassa. Aktiivisesti oikeastaan ihan kaikessa, varsinkin ihmisoikeustyössä, toimiva kaverini oli kaikessa rauhassa kävellyt Senaatintorin sivua kotia kohti, kunnes oli yhtäkkiä spotannut katukuvasta suurehkon joukon mielenosoittajia sateenkaarilippuineen. Kaveri oli ensin hämmentynyt, jopa ärsyyntynyt siitä, miksei häntä ole kutsuttu mukaan ja miten on ylipäätään mahdollista, että Helsingissä on jonkinlainen sateenkaarimielenosoitus ilman, että hän tietää siitä mitään. Tomerasti kaverini oli marssinut lähimmän järjestyksenvalvojan luo kysymään, että mikäs miekkari tämä oikein on. No, tv-sarjan kuvaukset meillä tässä, oli järjestyksenvalvoja todennut. En ole satavarma, oliko kyseessä juuri Hinnalla millä hyvänsä-sarjan kuvaukset, mutta pidän aika todennäköisenä. Hauskaa silti!

Hinnalla millä hyvänsä MTV:ltä maanantaina 23.3.2015 klo 21.00. Nähtävissä myös Katsomossa.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Siis niin loistava sarja! Armi on kyllä ansainnut paikan mun lemppareissa!

    - Torey

    VastaaPoista
  2. Ihan paras sarja ja Armi on ihana! Omalla kohdalla mielenkiinto heräsi jo mainosten kohdalla joskus vuoden alussa ja odotin innolla maaliskuuta saapuvaksi.

    VastaaPoista