Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ensimmäistä kertaa ulkona

Joskus tähdet asettuvat kohdilleen sairasvuoteenkin yläpuolella. Aamulla löysin puhelimesta toiveikkaita ja ilahduttavia viestejä ja lämpöa...

Joskus tähdet asettuvat kohdilleen sairasvuoteenkin yläpuolella. Aamulla löysin puhelimesta toiveikkaita ja ilahduttavia viestejä ja lämpöasteet näyttivät vuodenaikaan nähden ihan hulluja. Kauppaan lähtiessä mietin ensimmäistä ulkoilua kuukausiin, eväsretkeä ja ystävän mukaanpyytämistä. Kaupasta löysin vuoden ensimmäiset parsat. Eväsostoksilta palatessani taas löysin mainitun ystäväni, soittamasta summeria alaoveltamme. Eikä ystävällä ollut edes puhelinta mukana, johon olisin voinut eväsretkestä soittaa. 

Uskomaton sattuma, joka ei varmastikaan sittenkään ollut sattuma. Tässä oli korkeammat voimat pelissä. Kovin monta onnekasta asiaa peräkkäin.

Ensimmäinen ulkoilu kuukausiin paljasti kyllä terveydentilan vähän raadollisesti. Voimattomilla käsillä en saanut juomapulloa auki, ja kevätilmaa syvään hengittäessäni unohdin, että tosiaanhups, keuhkojen kapasiteetista puuttuu puolet. Kevään syväänhengitykseni ovat siis ainakin toistaiseksi lapsenkenkäisiä pikkuhenkäyksiä. Kuin teinitupakointia.


Onneksi kevätaurinko (ja uusi neule) lämmittivät. Torilta löytyneet kirsikkatomaatit maistuivat julmetun makealta, auringolta ja kesältä. Espanjan kesältä toki, mutta tässä vaiheessa kelpuutan kesän kuin kesän. Kunhan on aurinkoa. En tiedä olenko se vain minä vai kaikki muutkin, mutta auringon lisäksi rakastan tarkkailla varjoja ja heijastuksia. Katsokaa vaikka ylimmän kuvan varjoja talojen seinillä: kuin sekoittaisi maalia toiseen, samaan aikaan sekä psykedeelisiä että rauhoittavia kuvioita jotka muuttuvat ja vaihtuvat. No niiiin ja mennäänpäs eteenpäin.


Kaiken huippu oli yhtäkkiä Aurajoen pintaan ilmestynyt sateenkaari. Ei siis mikään perinteinen ilmakehän optinen ilmiö, vaan veden pintaan ilmestynyt upea kimmeltävä glamour-sateenkaari! Se oli todella uskomatonta. Vanhaan kansansatuun sovellettuna veteen olisi luultavasti pitänyt sukeltaa ja pohjalta olisi löytymyt amazing underwater gaydisco paradiseworld.

You Might Also Like

4 kommenttia