Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

10 asiaa, jotka teen kun olen terve

Olen laatinut listan. Kaikki coolit ja supernaiivit tyypit tekevät listoja, joten miksen minäkin. Tein listan asioista, joita aion tehdä, j...

Olen laatinut listan. Kaikki coolit ja supernaiivit tyypit tekevät listoja, joten miksen minäkin. Tein listan asioista, joita aion tehdä, jahka keuhkotautini asettuu. 

Oletuksena listassa on, että 
1) taudin asettuminen tapahtuu melko pian ja 
2) melko pian on myös ihana ja aurinkoinen kevät. 

10 asiaa, joita teen kun olen terve:

1) Nautin kaikki sairaskauden aikana nauttimatta jääneet viinilasilliset. Paino sanalla nautin, en kisko enkä revi. Istuskelen terasseilla, jopa lounasaikaan. Tunnen jo kaikki kesän sauvignon blancit ja rieslingit kielelläni.

2) Viinin lisäksi käyn myös viskilasillisella. Tai sitten ostan ihan oman pullon koti-siemailtavaksi. Viski on hyvää ai että.


3) Syön. Ainakin Blankon lammaspastaa, pitkän listan kotona kokattuja herkkuja sekä toivottavasti viimeinkin uskomattoman paljon kehutussa Kaskiksessa, jonne saimme Killen kanssa kihlajaislahjaksi lahjakortin. 

4) Pohdin, luon ja fiilistelen. Puran päässäni pyörivät ajatukset johonkin. Ne tuskin ovat päässäni turhaan. Oli lopputuloksena sitten tyhjä pää, uskomaton 250-osainen akvarellimaalausten sarja tai puolitoista sivua tajunnanvirtaa Wordissa.

5) Pukeudun hyvin ja näytän upealta. Ihmiset kääntyvät katsomaan toinen toistaan upeampia asujani. Ihmiset päivystävät kaupungilla odottaen hetkeä, jona jälleen näyttäydyn uudessa upeassa päivän asussani. No, ehkei aivan niin, mutta pukeudun kuitenkin. Alkuvuoden käytetyin asu boksereissahengailun ohessa on ollut XXXL-kokoinen t-paita ja colleget. So stylish.

6) Hankin kesäksi kultaiset kengät. Tämä voi osoittautua haasteelliseksi, mutta on hyvä asettaa tavoite, jota kohti lähteä pyrkimään.


7) Syön jokirannassa pizzaa ja juon cokista lasipullosta. Sotkematta hohtavan valkoista t-paitaa, jonka olen pukenut täydellisten farkkujeni kanssa koska cola lasipullossa, valkoinen t-paita ja klassiset farkut ovat match made in heaven.

8) Pidän huolen, että kesä on rento. Merkitsen kalenteriin jo etukäteen päivät, joina en tee töitä. Ja pidän merkinnöistä kiinni. 

9) Tartun myös arkisiin asioihin. Olen tiskannut tai ylipäätään tehnyt minkäänlaisia kotiaskareita viimeksi tammikuussa. Hellin kotitöiden alle nääntynyttä Killeä.

10) Sovin kiireettömiä kahvitteluja, lounaita ja hengailuja. Jo ennen sairauden iskemistä oli pitkä lista ihmisiä, joita haluan nähdä, mutta en ehdi. Nyt en muuta ehtisikään kuin ehtimistä, mutta en jaksa. Kunhan jaksan, aion nähdä niin, etten muuta ehdi. 


Kuvat symboloivat aurinkoista ja kullanhohtoista kevättä, vaikka kuvat onkin otettu viime joulukuussa.

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Toivottavasti pääset toteuttamaan nuo kaikki! Ihana lista :)

  VastaaPoista
 2. On hyvä ajatella hyviä asioita! Toivon, että paranet pian. Ihanaa, että sinulla on Kille, joka pitää sinusta huolta.
  T. Isoäiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin olen itsekin asian ajatellut! Kyllä näillä ajatuksilla, Killellä ja toivotuksilla tauti alkaa varmasti talttua :). Kiitos kommentista!

   Poista
 3. 5) ja 6) ovat kyllä tavoittelemisen arvoisia, ja ehdottomasti saavutettavissa myös! o/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei niissä mitään varsinaista mahdottomuutta ole!

   Poista