Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Voisinpa herätä joka aamu hotellista

Yhteistyössä Scandic Hotels Jotenkin ikääntyminen välillä vain alkaa näkyä. En nyt ehkä sanoisi olevani vielä niinkään vanha, mutta ...

Yhteistyössä Scandic Hotels


Jotenkin ikääntyminen välillä vain alkaa näkyä. En nyt ehkä sanoisi olevani vielä niinkään vanha, mutta aikuinen. Aikuisuuteen ainakin itselläni liittyy tietynlainen mukavuudenhalu. Esimerkiksi niin, että kaverin sohvan sijaan tuntee kutsumusta ihan oikeaan sänkyyn, joko omaan tai hotellin. 

Tällainen tilanne oli Gay Gaala-reissullakin. Gaalan kupliva eleganssi olisi ehkä vähän kulahtanut siinä, jos ilta olisi päättynyt vuoteen sijaamiseen vuodesohvalle ja siinä jatkuvaan heräilyyn. Ei kiitos, haluan elää glamour-elämää niin pitkään kuin mahdollista. Kuvitelmaa glamour-elämästä voi jatkaa pitkälle seuraavaan päivään, jos herää aamulla hotellin puhtaista, valkeista lakanoista. Mikä niissä valkoisissa lakanoissa oikein onkin? Mikä valkoisuudessa tekee lakanoista niin unelmat? 


Onneksi blogiyhteistyönä pääsimme majoittumaan Killen kanssa Scandicin Paasi-hotelliin. Gaalan ajoitus oli sikäli mainio, että taannoinen kihlauksemmekin odotti vielä juhlimistaan. Pieni hotelliloma sopi siis siinäkin mielessä suunnitelmiin oivallisesti.

Ja ihana huone Scandicilla olikin. Paasi-hotellin huone oli ihanan suuri ja kivasti sisustettu. On hauskaa, miten hotellihuoneissa innostuu ihan eri asioista kuin oman kotinsa sisustusta suunnitellessaan: eläinkuosiset nojatuolit ja peilipintaiset yöpöydät eivät välttämättä löytäisi paikkaansa meiltä kotoa, mutta on mahtavaa, että tällaisista hiukan övereistä ratkaisuista voi nauttia hotellissa. Hotellin huoneet ovat kuulemma kaikki tällaisia lystikkään leikkisiä. Innostuin erityisesti  ihmis- ja eläinhahmoja vilisevästä tapetista. Lapsekkaalla innolla bongasin erilaisia ammatteja ja eläimiä siluettikuvista: leijona, hylje, tiikeri, balleriina, kokki, nyrkkeilijä, leijonankesyttäjä.... Hienoa, tunnistin kaikki!


Kuten hotelliin majoittuessa yleensä, myös nyt mielessä oli heti sisäänkirjautuessa seuraavan aamun aamiainen: pekonilla, munilla, hedelmillä, mehuilla, kahveilla, piirakoilla, kaakaolla, pullalla, croissantilla ja herratiesmillä hekumointi alkoi oikeastaan heti hotelliin päästyä. Eikä hekumointi mennyt ollenkaan hukkaan. Pöydät notkuivat ja vatsa tuli valitettavan nopeasti täyteen. 

Aikaisessa hotelliaamiaisessa oli herkullisuutensa lisäksi myös muita hyviä puolia: kun nousee aikaisin, ehtii mainiosti nauttia huoneen kylpyammeesta ja ottaa vielä hyvät aamupäivänokoset ennen huoneenluovutusta ja päivän seikkailuja. 

You Might Also Like

0 kommenttia