Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Parasta just nyt: Jorma Sterling

Jorma Sterling on Aku Hirviniemen viimeisin nerokas lahja maailmalle. KUVA: Hirviniemen Instagram  MTV:n kevätkauden suurspektaakkeli ...

Jorma Sterling on Aku Hirviniemen viimeisin nerokas lahja maailmalle. KUVA: Hirviniemen Instagram

 MTV:n kevätkauden suurspektaakkeli Kingin ensivaikutelma oli uskomattoman huono, mutta nyt ohjelma on saanut timanttinsa. Yksi niistä on eräs hardcore-gay stylisti.


Maikkari toi lauantain primetimeen suurella näkyvyydellä laulukilpailuparodia Kingin. Ensikatsomalta ohjelma oli uskomattoman köyhä, ja idean kantavuutta läpi kauden oli vaikea uskoa. Ohjelma kun oli omaan silmääni todella lälly: jos lähdetään tekemään parodiaa, pitäisi ohjelman todella olla parodia. Laulukilpailuparodia ei synny siitä, että näytellään laulukilpailuun osallistuvia hahmoja, jotka voisivat mainiosti olla todellisia. Eikä siitä, että ihmiset voivat poskettomilla hinnoilla (esimerkiksi sadan äänen paketti hintaan 75 euroa). äänestää suosikkejaan jatkoon.

Muutaman jakson jälkeen jotain maagista kuitenkin tapahtui. Hahmot alkoivat saada kaipaamiani kantaaottavia hampaita. Erityissuosikikseni on noussut Armi Toivasen Hippu Kylberg ja Riku Niemisen Martti Alanen.

Sen lisäksi joukkoon on ilmestynyt muitakin osuvia ja suorastaan eeppisiä hahmoja. Ykkössuosikkini näistä tuli hyvin nopeasti selväksi.  Aku Hirviniemen näyttelemä stylisti Jorma Sterling vilahti ensin yhdessä insertissä. Sittemmin hahmo on tainnut esiintyä joka jaksossa, ja se on mahtavaa. Estottomasti hardcore-tasolla homokulttuurissa elävä Sterling laukoo ajatuksiaan estottomasti ("Herrrranjumala sää haiset!") eikä niille voi kuin valua sohvalta vedet silmissä nauraen. Luulin, ettei Hirviniemi pysty luomaan mitään Marja Tyrniä parempaa, mutta Sterlingillä taidetaan kyllä kiitää ohi Tyrnistäkin.

Sterling seikkailee myös YouTubessa. Olen kyllä sitä mieltä, että parhaiten Jorma Sterlingin erinomaisuus välittyy kuitenkin Kingissä. Tänään siis kaikki Sterlingin toivossa Maikkarin äärelle klo 19.30! 


You Might Also Like

5 kommenttia

 1. En ole katsonut jaksoakaan Kingiä, mutta tuo Miika Nousiaisen haastattelu oli aivan hulvaton. Kiitos että jaoit kyseisen videon! :D

  VastaaPoista
 2. Ahaha Jorma on paras :D Ite oon vähän nihkeesti seurannu Kingiä mut tämä on kyllä parhautta koko ohjelmassa. Toi Jorma Sterling kävi ennustamassa Poutaa on kans aika hulvaton.

  VastaaPoista
 3. Miika Nousiainen on vaan ihana!
  Ja kuten Jormakin sanoo: "Antti on KUUMA."

  - Torey

  VastaaPoista
 4. Mä olen katsonut Kingiä, mutta täytyy sanoa että varsinkin nämä pari viimeistä jaksoa ovat kyllä olleet todella huonoja.Laulajista ainoastaan Martti on jaksanut naurattaa oikeasti, on tämä maitopoika vaan ihan huippu! Niin, ja tietty Jorma, Jorma on huippu! :D Kiitos muuten noista videoista, piristivät sunnuntaita suunnattomasti!

  VastaaPoista
 5. Ihan paras tuo Jorma sterling :)

  VastaaPoista