Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Minä ja Suomen TV-historian ikuisesti paras homo

Asetin viimeviikkoiselle QX Gay Gaala-illalle lähinnä vain yhden tavoitteen: Salkkariselfiet. Tavoite: check!  Tietysti parasta ikinä o...

Asetin viimeviikkoiselle QX Gay Gaala-illalle lähinnä vain yhden tavoitteen: Salkkariselfiet. Tavoite: check! 


Tietysti parasta ikinä olisi ollut viimeinkin saada selfie Lariaksen kanssa. Surukseni huomasin jo etukäteen, että Petteri Paavola rientää New Orleansissa eikä todennäköisesti ole paikalla. Paikalla gaalassa ollut Ronny Roslöf  pääsi livahtamaan käsistäni, ja kuva jäi saamatta. Onneksi selfie Ronnyn kanssa järjestyi jo viime kesänä Mr. Gay Finland-finaalissa. Ei siis jäänyt kaihertamaan niin pahasti. 


Mutta kuinka ollakaan, onnistuin gaalan jälkeen yhyttämään Pete Latun narikkajonosta sen verran toimettoman näköisenä, että kehtasin mennä nykimään hihasta, että voidaaks ottaa kuva. Samaan hengenvetoon ehdin kertoa suuren iloni siitä, että Pete on palannut Salkkareihin ja kuinka Kalle on Suomen TV-historian ikuisesti paras homo ja hienoa työtä ja kunpa Salkkarit eivät loppuisi koskaan. Pete oli ehkä hieman varautunut (en todellakaan tajua, että miksi) saamastaan huomiosta eikä vaikuttanut Salkkari-paluustaan aivan yhtä onnelliselta kuin minä. Ensimmäistä kertaa mieleeni hiipikin ajatus siitä, että ehkä rooli Salkkareissa ei olekaan näyttelijälle ihan se auvoisin tila. Onko Salkkareiden katsominen eettistä ollenkaan? Niin kamala ajatus, etten tohdi sitä tämän enempää ajatellakaan.


Joka tapauksessa Peteen törmääminen oli mainio päätös gaalaillalle ja ehkä vilpitön palauteryöppynikin auttaa Lattua jaksamaan leipäpapin työssään. Vaikka Latulla olikin gaalassa avec, taisi ylistyslauluni hieman herättää Petessä kiinnostusta. 

Katsokaa vaikka tämän kuvan hienovaraista silmäystä, jonka Pete allekirjoittaneeseen luo. Enkä minä poloinen huomannut mitään. 


You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Jonkun on näköjään pitänyt kirjoittaa tuhmuuksia internettiin ennenku äiti tulee tarkistamaan, mitä kirjoittaja netissä puuhaa. Siinä jää välilyönnit, isot alkukirjaimet ja pisteet. Varsin ymmärrettävää. Vikkeliä kirjoitushetkiä sinulle!

   Poista
 2. En ole aikoihin ilostunut mistään kuvasta niin paljon kuin tuosta alimmasta. Mikä silmäys! Latun paluu Salkkareihin on saanut mut seuraamaan sarjaa monen vuoden tauon jälkeen. Kalle oli ehdottomia lempihahmoja silloin Saku+Miia-aikoina.

  VastaaPoista
 3. Hienoja yhteiskuvia olet saanut Pete Latun kanssa!

  "Ensimmäistä kertaa mieleeni hiipikin ajatus siitä, että ehkä rooli Salkkareissa ei olekaan näyttelijälle ihan se auvoisin tila. Onko Salkkareiden katsominen eettistä ollenkaan?" Apua, en ehkä saa ensi yönä unta tätä ajatusta pohtiessani. Ehkä Pete oli vain väsynyt pitkän työpäivän ja gaalaillan jälkeen. Uskon, että ylistävät sanasi Salkkareista ja Kallen roolista lämmittivät hänen sydäntään kuitenkin jossain määrin. :)

  Tuo viimeisen kuvan katse oli kyllä loistava :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, katse on ihana :D. Ja joo, uskon kanssa, että myönteinen palaute ei ainakaan pahaa tehnyt.

   Poista