Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Jumanpiut, miten söpö – esittelyssä Gay Gaala-asuni

  Eriväriset napit ja erikoinen rusetti. Niistä on tämän (kylän homo)pojan Gay Gaala-asu tehty. Pukeutuminen Gay Gaalaan tuotti asua ...

 

Eriväriset napit ja erikoinen rusetti. Niistä on tämän (kylän homo)pojan Gay Gaala-asu tehty.


Pukeutuminen Gay Gaalaan tuotti asua pohtiessani aika paljon päänvaivaa. Siisti pitää aina olla, kirjoitti jo Lauri Viita aikoinaan. Mutta miten? Lähteäkö säveltämään jotain siististä huolimatta omaperäisen tyrmäävää? Tavallisena tallaajana pukeutuminen ei varmastikaan olisi ollut niin suuri juttu, mutta ehdokkuus gaalassa tietysti asetti omat paineensa.

Sitten mieleeni juolahti Frenn ja Frennin perustajamiehet, joiden kanssa käytiin Killen kanssa viime syksynä jutustelemassa Jenny'Storessa. Frennin mannekiinina on nähty esimerkiksi Lauri Tilkanen, joka on näytti mainoskuvissa uskomattoman hyvältä. Satuin kesällä näkemään Lauri Tilkasen ns. siviilissä, eikä hän näyttänyt rennossa kesämiesasussaan yhtään niin komealta kuin Frennin puvussa. Kävisikö minulle samoin? Komistaisikö Frennin puku minua samalla tavalla? Aiemmin ostamani Frennin klassinen valkoinen t-paita ainakin vaikutti lupaavalta. 


Päätin tiedustella Frenniltä helpotusta gaala-asuongelmiini. Frenn osoittautuikin pelastuksekseni ja valikoimasta löytyi kuin löytyikin juuri minulle oikein passeli juhla-asu: yksityiskohtainen ja hauska, erityisesti rusetti ja eriväriset napit hymyilyttävät itseäni. 

Asu on yksityiskohdistaan huolimatta kuitenkin klassisen tyylikäs ja sellainen, jota voi käyttää aivan hyvin muissakin tilaisuuksissa kuin kerran Gay Gaalassa. Alunperin kaavailemani koppalakki ja nahkachapsit eivät välttämättä palvelisi kesäisissä sukujuhlissa ihan niin mainiosti, ihan jo hiostavuutensakin vuoksi. Onneksi sain blogiyhteistyön merkeissä Frennin asukokonaisuudesta hyvän pakettialennuksenkin. Jää rahaa vielä shampanjaan ja vaahtokarkkeihinkin gaalan väliajalla.

Frennin vaatteet tehdään käsityönä Euroopassa, joten juhlia voi hyvällä omallatunnolla: asun kun voi luottaa olevan sekä eettisesti valmistettu että kestävän mainiosti vielä muissakin tulevissa juhlissa. 

You Might Also Like

2 kommenttia