Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tyyriit mutta jumalaiset Disney-asut – kuka ostaisi (minulle)?

  Olen pyöritellyt ja jemmaillut tätä viimeisintä hekumoinnin kohdettani jo hyvän tovin. Löysin hänet ensin internetin syövereistä, sit...

 

Olen pyöritellyt ja jemmaillut tätä viimeisintä hekumoinnin kohdettani jo hyvän tovin. Löysin hänet ensin internetin syövereistä, sitten unohdin, löysin uudestaan Instagramista, hullaannuin enkä voinut enää unohtaa. Myöhemmin huomasin, että hän on myös lukemistaan odottaneen Hello Mr.-lehden jutussa. Hän on vaatesuunnittelija Bobby Abley, joka suunnittelee supercooleja Disney-vaatteita.Törmäsin tosiaan aluksi Ableyn varhaisempiin suunnittelutöihin, joissa Disney oli toiminut enemmänkin inspiraationa kuin aiheena. Mallisto sisälsi  Mikki Hiiri- ja Pahatar-henkisiä hattuja ja Disney-fontilla kirjailtuja epämääräisiä pörröneuleita, joten ne eivät ihan hirveästi sytyttäneet kaltaistani käyttömuodin ystävää, vaikka hauskoilta toki näyttivätkin. Suunnittelija jäi kuitenkin mieleen: tyystin Disneyyn hurahtanut, Disney-aiheisilla tatuoinneilla koristeltu karhumies ei voi olla huono.
Ja nyt, kuulkaas! Ableyn viimeisimmästä, Pieni Merenneito-teemaisesta, mallistosta olen ihan kreisinä. Pieni Merenneito-malliston vaatteet näyttävät jo siltä, että vaatteita voi käyttää ihan tavallinenkin ihminen. Kuvittelenkin jo itseni keräämässä ihailevia katseita esimerkiksi Ursulan kasvoilla koristellussa paidassa. Paidasta on olemassa myös vain Selfridgesillä Lontoossa myytävä kultainen versio, joka olisi tietysti uskomattoman upea. Paidan neopreenimateriaali vain vähän epäilyttää. Kyseessä on sellainen sukelluspukukangas, joka oli uskomaton muoti-ilmiö joskus vuosituhannen vaihteessa ja uhkaavasti tuntuu nyt tekevän paluuta. En ole aivan vakuuttunut siitä.

Olen haaveillut hyvännäköisistä Disney-paidoista jo ikuisuuden, kuten monet lukijani varmasti muistavat. Haaveilu tosin saa jatkua, sillä siinä missä muita Disney-vaatteita ei tunnu saavan Suomeen edes nettikaupoista, ei Ableytä edes löydy nettikauppojen valikoimista. 

Bobby Ableyn vaatteet jäävät tosin haaveeksi muutenkin: tarkkoja hintatietoja en saanut käsiini, mutta ainakin paitojen hinnat liikkuvat reilusti yli viidessäsadassa. Vaikea saatavuus ja kova hinta siis hillitsee ostohalujani. Toistaiseksi. Kuvat: Bobby Ableyn Instagram, joka on muuten mielenkiintoinen seurattava!

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Syöks hiiri juustoo?

  VastaaPoista
 2. Rufskin on julkaissut tosi kuuman Tom of Finland -malliston! http://www.rufskin.com/tom-of-finland.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, noi on ihan törkeen hienoja! Nimimerkillä ollapa kesäkunnossa

   Poista
 3. Kyllä nyt kannustan sinua vain etsimään mallistoa ja valitsemaan suosikkisi ja aivan reilusti ostamaan sen! Disney on sinulle tärkeä - saisit nyt todella hienon tuotteen, jota käyttäisit varmasti kauan.

  Tai... Olisiko syntymäpäiväsi lähestymässä? Olisiko tuossa mahdollisuus ystävilläsi ja perheelläsi ostaa sinulle maailman ihanan lahja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis ja varsin järkevä ajatus kyllä, kiitos siitä. Täytyy vakavasti harkita :).

   Poista