Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ah! Klassikkojen klassikko, Mika Niikko ja loputtoman homosaation kauhistelu, on täällä taas! Kansanedustaja Mika Niikko liekehtii aika...

Ah! Klassikkojen klassikko, Mika Niikko ja loputtoman homosaation kauhistelu, on täällä taas!


Kansanedustaja Mika Niikko liekehtii aikaisessa vaalipaniikissa lempiaiheensa homosaation äärellä. Perussuomalaisten blogisivustolla julkaistussa kirjoituksessa Mika Niikko tuo esiin huolensa siitä, kuinka Espoo riskipelaa sateenkaarinuorisotiloilla. Pääasiallisena huolenaan Niikko pohtii, sopivatko 13-29-vuotiaat samoihin tiloihin aikaa viettämään, mutta melko pian Niikolle tyypillinen tosiasiallinen huoli paljastuu: seksuaalivähemmistöjä erityiskohdellaan, homosaatiota ollaan kurkkua myöden täynnä ja vallitsevat virtaukset vaikuttavat itseasiassa jo heterokammolta, sillä homokammoa ei Suomessa ole! Niikko jos kuka tämän tietää, koska on ilmeisesti kaikesta vastaisuudestaan huolimatta jonkinlainen homoasiantuntija.

 Kauhusta kankeaksi saa kuitenkin homosaation kannattajien salainen tavoite:

"Kun suuri yleisö on turrutettu, he saavat rauhassa lisätä vaatimuksiaan, kunnes ovat kitkeneet homofobian juurineen ja rakentaneet Suomesta homoystävällisen ihanneyhteiskunnan."
(Mika Niikko)

Siis kuvitelkaa! Homoystävällinen ihanneyhteiskunta, jossa ei ole homofobiaa! Mikä hirveä ajatus, joka kyllä saa maailman raiteiltaan. For real nyt, Mika Niikko ja kumppanit. Keneltä tällainen yhteiskunta on pois? Jos siis ei oteta huomioon sananvapauden nimissä kaiken syljen suuhuntuoman kuonan ulos sylkevää ihmisryhmää, jonka käytöstä nyt ei muutenkaan pidä millään tavalla katsoa hyvällä. 

En tiedä, mitä Niikolle on tapahtunut, mutta foliohattuilu on lähtenyt taas askeleen pidemmälle. Niikolla on rivien välissä salaista ja olematonta tietoa siitä, kuinka Seta tietoisesti saattaa epäilyttävissä yhteyksissä yhteen teinejä ja aikuisia. Nyt mukaan on saatu myös Espoon kaupunki,


Nuoret osaavat kohdata toisensa itsenäisesti ilman keinotekoisia karsinoita, olivat he sitten maahanmuuttajia, romaneja tai seksuaalivähemmistöjä. Sateenkaarinuorisotilan kaltaisten hankkeiden tarkoitus on saattaa teinit ja aikuiset yhteen ennalta valitun teeman ympärillä. Tätä mm. Seta on tehnyt jo vuosia omissa tiloissaan. Tämä on kaukana siitä, mitä kunnallisen nuorisotyön tulisi olla. Kuntien – ei myöskään Espoon – tule pakkosyöttää nuorille yhtä aatetta veronmaksajien rahoilla.

Seksuaalista identiteettiään pohtiva nuori on haavoittuvammassa asemassa, eikä heitä tulisi tietoisesti saattaa mahdollisen manipulaation kohteeksi. Tuskin tätä kovin moni Espoon lasten vanhemmistakaan hyväksyy.

You Might Also Like

0 kommenttia