Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tahdon2013: Rakkauden juhla

Tahdon2013 järjesti Tavastialla Rakkauden juhlan ja sellainen se todella olikin: tunnelma ei ehkä ollut riehakas, kuten kampanjan aloitu...

Tahdon2013 järjesti Tavastialla Rakkauden juhlan ja sellainen se todella olikin: tunnelma ei ehkä ollut riehakas, kuten kampanjan aloitusbileissä pari vuotta sitten, mutta onnellinen ja ylpeä senkin edestä. Oli ihanaa juhlia yhdessä kaikkea sitä, mitä yhdessätekemällä saatiin aikaan. Sitä kaikkea nimittäin on paljon, eikä vain Helsingissä vaan ympäri Suomen. Ja milläpä mukavampaa olisikaan juhlia kuin skumpalla, ilmaisella jäätelöllä ja hyvällä musiikilla. Ihana ilta. 

Olen jotenkin sanaton ja uupunut illan pyörityksestä, kauheasti tapahtumia ja tuttuja ja keskusteluja ja törmäämisiä yhdistettynä ärsyttävästi jo viikon kiusanneeseen flunssan tapaiseen. Päällimmäisenä mieleen jäi Krista Siegfridsin uskomaton show gaykuoro Out n' loudin kanssa, joka huipentui pusuun Essi Hellénin kanssa. Harvoin voi puhua oikeasti show'sta, mutta Krista onnistui kyllä sytyttämään koko Tavastian yhteen suureen rakkauden liekkiin n. kahdessa sekunnissa.

Edelleen hymyilyttää myös Jani Toivolan ihana puhe ja kertomus espoolaisista koululaisista, jotka olivat huolissaan koulunsa asenneilmapiiristä. Ja vaikka suurissa maailmanparannusyhteislauluissa on aina jotain pikkuisen kiusallista, oli vain ja ainoastaan ihanaa päättää ilta laulamalla sua vain ylikaiken mä rakastan. Ja juosta sitten junaan, vaikka hetkeä aiemmin olikin vielä joraillut Von Hertzenin veljeksien tahdissa että don't stop me now i'm having such a good time.

Ei enempää turinoita tällä erää, mutta nauttikaa kuvista. Niitä on runsaasti. Nämäkin on kuvattu testilainassa olevalla Olympus OM-D E-M10:llä.


You Might Also Like

0 kommenttia