Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Lippuarvonta ja äänestysvinkkejä QX Gay Gaalaan!

  Etkö tiedä, ketä äänestää QX Gay Gaalassa? Ei hätää! Tämän kylän homopoika listaa omat suosikkinsa. Entä puuttuuko sinulta vielä lipu...

 

Etkö tiedä, ketä äänestää QX Gay Gaalassa? Ei hätää! Tämän kylän homopoika listaa omat suosikkinsa. Entä puuttuuko sinulta vielä liput Gay Gaalaan? Älä huoli, sillä sinulla on uskomaton tilaisuus voittaa liput osallistumalla arvontaan!


On tietysti hieman hankalaa sanella omia suosikkejaan, kun kaikki ehdokkaat ovat hyviä ja on itsekin ehdolla. Silti monessa kategoriassa omat mieltymykset ja kokemukset ovat kuitenkin varsin ratkaisevia tekijöitä. Ei siis ole mahdollista äänestää väärin. Paitsi jos ei äänestä minua. No ei, se oli välikevennys. Saatte äänestää aivan ketä vain, kaikki Vuoden homo-ehdokkaat ovat ihania ja mahdollisen voittonsa ansainneita! Ja luotan siihen, että kuka voittaja ikinä onkaan, ovat jatkobileet hyvät ja minut tullaan niihin kutsumaan. Uskomaton huumorintajuni vie minut todennäköisesti voittoon.

Vuoden hetero-kategoriaan olisi voinut nykyisten hyvien ehdokkaiden lisäksi ottaa vielä vaikka ketä, kuten arkkipiispa Kari Mäkisen, mutta oma suosikkini löytyy kyllä näistäkin. Voin tässä ja nyt paljastaa, että annoin ääneni perussuomalaisten kansanedustaja Arja Juvoselle. Enpä olisi uskonut koskaan äänestäväni persua, mutta näin on sekin tehty. 

Vuoden Keep Up The Good Work oli kinkkisempi. Tahdon2013 palkittiin viime vuonnakin, mutta tänä vuonna syytä palkitsemiseen on entistä enemmän. Toisaalta tärkeää paikallistyötä on tehnyt myös Turku Pride-työryhmä.

Vuoden kotimaisen romaanin paikkaa piti omissa kirjoissani aivan loppumetreille Elias Koskimiehen Ihmepoika, kunnes loppusuoralla Antti Holman Järjestäjä livahti ohi. Ihmepoika on toki enemmän gay, mutta Järjestäjä kirjana vetoavampi. Hienoja kirjoja molemmat, siitä ei ole epäilystä. Toivon kovasti törmääväni gaalahumussa molempiin kirjailijoihin!


Vuoden kotimainen artisti: It's Siltsu, bitch. Ei epäilystä, ei muuta vaihtoehtoa. Äänestäkää Jari Sillanpäätä, uskomaton uusi tuleminen peittelemättä mitään, paljastaen suunnilleen kaiken mitä siveellisyyssäädösten puitteissa voi.

Vuoden tv-tähtien joukossa valintani oli ilmiselvä: kolmikko Roslöf, Paavola, Lattu. Samma på finska: Salkkarien Lari, Elias ja Kalle. Pakko saada selfie näiden kanssa.

Vuoden drag-kategoriassa olisin voinut ja olisin halunnut äänestää kaikkia, mutta valinta kallistui tietenkin Kissi Vähä-Hiilariin. Muut ehdokkaat on ja pysyy, Kissi luultavasti katoaa kuvioista tulevien sketsihahmojen myötä.

Vuoden homoklubien kohdalla haluaisin voiton makua maakuntiin: Tampereen Mixei on Suomen vanhin homoklubi, samoin Tampereen Leimarit ovat lähes ikiaikainen bilekonsepti.

Vuoden homobaari-kategoriassa äänestin turkulaisena tietysti kotiinpäin, eli mitäpä muutakaan kuin Suxesia. Symppis ja asiakkaistaan aidosti kiinnostunut ja huolehtiva paikka olisi voittonsa ansainnut.Jos siis et ole vielä äänestänyt, tee se nyt osoitteessa: http://www.qx.se/gaala/gg_combined.php. Äänestäminen pitää varmistaa tekstiviestillä, joka maksaa 0,5e. Ja muistutanpa nyt vielä, että minäkin olen ehdolla Vuoden homoksi.

Ja nyt, nyt osuuteen, jota olette kaikki varmasti odottaneet! Lippuarvonta! Sain Gay Gaalalta arvottavaksi lippupaketin gaalaan. Paketti sisältää kaksi lippua, eli voittaja saa myös avecin mukaan. Gay Gaalahan järjestetään siis Helsingissä Savoy-teatterissa keskiviikkona 4. helmikuuta.

Kilpailuun voit osallistua kertomalla kommenttikentässä jonkin hauskan muiston liittyen johon kuhun Gay Gaalan ehdokkaista! Olin se sitten minä tai Pete Parkkonen, Miss Divet tai Tampereen Leimarit. Mitä eeppisempi glamour-muisto niin sen parempi! Muistathan laittaa myös sähköpostiosoitteesi kommenttiisi, että saan sinuun voiton sattuessa yhteyden :).

 Osallistumisaikaa on saman verran kuin äänestysaikaakin, eli osallistua voi 23.1. klo 23.59 asti!

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Muistan ikuisesti miten Tämän kylän homopoika -blogin kirjoittajan silloinen poikaystävä, nykyinen kihlattu Kille (paljon onnea!) oli hankkinut neilikoita parin yhteiseen kotiin. Pariskunta oli ystävällisesti majoittanut minut kotiinsa glamourintäyteisen illan jälkeen. Pienessä krapulassa ja kiitokseksi illasta haukuin Killen hankkimia kukkia pahanhajuisiksi. Onneksi teillä molemmilla on huumorintajua!

  VastaaPoista
 2. Hahaa, muistan ikuisesti muutama vuosi sitten Wanhassa Mamassa Iso-Roballa, kun olin kaverin kautta lupautunut esittelemään kanadalaiselle homomatkailuohjelmalle helsinkiläistä lepakkoskeneä (köh, olinhan asunut kaupungissa jo kaikki 6kk, eli näin pienissä piireissä sehän oli för ewö). Vein juontajan ja tuottajan sitten L World bileisiin, josta ne oli ihan tohkeissaan, olihan siellä tukholmalainen king-kaarti esiintymässä, rintsikkakoristeita ja ties mitä mahtavia Puukon lavasteita. "Is it always like this in Helsinki?!" ne hihkui onnellisena täpötäydessä baarissa, johon reteästi mielikuvitushenkseleitäni paukutellen vastasin "of course it is, best lesbian parties in Europe".

  VastaaPoista
 3. Ystäväni työskenteli syksyllä eduskunnassa. Hän päätti lähettää minulle kortin työpaikaltaan uudella Tom of Finland merkillä. Koska kortti tuli perille leimaamattomana, päätin viedä sen hänelle takaisin, jotta saisin korttiin postileiman. Sama leimattomuus toistui seuraavallakin kerralla. Kierrätimme korttia muutaman kerran ennen kuin eduskunnan virallinen postileima tarttui vihdoin merkkiin. Oliko kyseessä sattuma vai yhden eduskunnan virkailijan hiljainen protesti merkkejä kohtaan, se jäi meille molemmille arvoitukseksi. (rotker "miuku" gmx.com)

  VastaaPoista
 4. Nyt en ole varma uskoisinko blogissas olevaa päivämäärää (23.1.) vai sitä että niin kauan on aikaa osallistua lippujen arvontaan kuin on äänestysaikaa (Gay Gaalan sivuilla sanotaan äänestysaikaa olevan 27.1. asti)...joten silläkin uhalla että olen myöhässä: Kylläpäs oli hauskaa katsastaa Mr. Gay Finland kisaa DTM:ssä viime kesänä. Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa...varsinkin siinä vaiheessa kun parannuksen tehnyt cyberbully tuli pyytämään sulta anteeks.

  VastaaPoista
 5. Olin vahingossa ajaa sekä Jani Toivolan, että Oras Tynkkysen päälle Joensussa Vihreitten puoluekokouksen aikaan. Mietin jälkeenpäin et oisko tullu viharikossyyte? Hups! Oon oikeesti ihan hyvä kuski

  VastaaPoista