Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ihan oikea tauti

Kuvittelin, että tämä talvi on jotenkin poikkeuksellinen vaikeudessaan: että pimeys ja ilkeän eri muodoissa vaihteleva sää vain vaikuttavat...

Kuvittelin, että tämä talvi on jotenkin poikkeuksellinen vaikeudessaan: että pimeys ja ilkeän eri muodoissa vaihteleva sää vain vaikuttavat nyt enemmän. Että siksi väsyttää, ei tee mieli syödä, on koko ajan vähän jotenkin huono ja voimaton olo. Lihasten kireys ja mieltä riivaava stressi ahdistaa henkeäkin, hulluksihan tässä tulee. 

Painostuksen ja kuumeennousun jälkeen raahauduin vihdoin lääkäriin. No, ei se sitten ollutkaan kaamosmasennusta, vaan ihan oikea tauti. Lääkäriin olisi voinut kannattaa mennä jo silloin joulukuussa, kun tauti iski.

Nyt köllöttelen hamaan tappiin saakka vällyjen välissä vahvojen antibioottien säestämänä. Antibiootit neuvotaan nauttimaan pienen välipalan kanssa. Aika sairasvuoteessa kuluu sarjamaratonien lisäksi siis miettiessä erilaisia välipaloja. Facebookissa kyselinkin jo välipalavinkkejä viinisuosituksineen, vinkeissä mainittu mm. barbequesipsit ja shiraz, lasten vaahtomuovisipsit ja kuiva sherry, sillikaviaari saaristolaisleivällä ja kermavaahtojallukaakao.

Että enköhän minä näillä eväillä ja maailman parhaan sairaanhoitaja-Killen hoidolla parane.

You Might Also Like

0 kommenttia