Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ehkä vähän tuhma mutta upea uusivuosi, en tiedä

Voi mikä ihana vuodenvaihde, voi mikä alkuvuoden väsymys.  Vuosi vaihtui todellisissa megabileissä. Svetlana Rönkkö ja ylipäätään k...


Voi mikä ihana vuodenvaihde, voi mikä alkuvuoden väsymys. 

Vuosi vaihtui todellisissa megabileissä. Svetlana Rönkkö ja ylipäätään kaikki upea glamour olivat bileiden teemana ja kiitettävästi kaikkea upeaa olikin vieraiden päälle löytynyt.

En muista, koska olisin viimeksi tanssinut kotibileissä. Nyt kuitenkin tanssittiin. Ihanaa, miten Spice Girlsin Wannabe vielä kahdenkymmenen vuodenkin jälkeen saa jengin ihan sekaisin. Sori nyt on kyl pakko mennä tanssiin vaan kaikui eri puolilta asuntoa ja sitten vaan jorattiin kaikki ihan kreiseinä.


Vuoden viimeiseksi biisiksi valittiin yksimielisesti My Heart Will Go On, jota perhevalssattiin keskellä olohuonetta piirissä tunteikkaan yhteislaulun merkeissä, rakettien valaistessa taivasta. Vuoden vaihtuessa huudeltiin parvekkeelta tietysti että upeaa, ystävät, toverit ja palattiin pian skumpan pariin sisätiloihin. Vuoden ensimmäiseksi biisiksi valittiin yksimielisesti Alla Pugachevan Million Alyh Roz eli Miljoona ruusua. Aamuyön tunneilla kun luulin juhlan jo loppuneen, mutta päädyinkin vielä jatkoille leipomaan nakkipiiloja. Ehkä vähän tuhma, en tiedä.

Onnistuneet juhlat jaksavat jotenkin väsymyksestä huolimatta ilahduttaa päiväkausia. Vielä kolmantena päivänäkin hymyilyttää ja naurattaa kaikki hulvattomat jutut. Jätän tähän vielä iloksenne muutamat kuvat, jotka joulupostauksen tavoin on kuvattu testilainassa olevalla Olympuksen OM-D E-M10-kameralla.  P.S.: Muistakaahan edelleen äänestää QX Gay Gaalassa, ellette sitä ole vielä tehneet! Lisäinfot ja ohjeet löytyvät täältä.

You Might Also Like

2 kommenttia