Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Blogivinkkejä – näitä luen nyt:

Eilinen kirjavinkkipostaukseni herätti kivasti kommentointia, kiitos! Monta vinkkiä tuleviin lukusuunnitelmiin tuli laitettua korvan taakse...

Eilinen kirjavinkkipostaukseni herätti kivasti kommentointia, kiitos! Monta vinkkiä tuleviin lukusuunnitelmiin tuli laitettua korvan taakse. Kaikki eivät kuitenkaan viihdy kirjallisuuden parissa, joten ajattelin kerätä myös vähän toisenlaista luettavaa.


Olen ilolla pannut merkille, että bloggaamisen into on levinnyt sateenkaaripiireissäkin laajemmalle kuin itseeni. Vaikka seuraan mielelläni vähemmän vakavia lifestyle-blogejakin, on silti kiva välillä lukea ihmisten ajatuksia ja pohdintaa, kuppikakuista, skumppalaseista ja tuotelanseerauksista lukemisen välissä. 

Päätinpä siis listata teille uusimmat ja kiinnostavimmat blogilöytöni! Käykäähän tsekkaamassa.

Meiän - sen isän blogi
Törmäsin Meiän-blogiin jo blogin alkuaikoina ja lisäsin sen kirjanmerkkeihin myöhempää tarkastelua varten. Asia jotenkin unohtui, ja kun sattumalta taas päädyin blogiin, oli sen Facebook-sivulla jo lähes tuhat tykkääjää... Sinne taisi mennä se ajan hermolla oleva blogivinkkaaminen :D. Joka tapauksessa, Meiän on isyysblogi, jossa seurataan marraskuussa lapsen saaneen miesparin elämää lapsen kanssa. En tiedä miksi, mutta jostain syystä olen vähän hurahtanut äitiys-, isyys-, ja vauvablogeihin. Meiän ei ainakaan vähennä hurahdusta, sillä blogi on todella hyvännäköinen. Silmä lepää lukiessa, mielen kiehuessa että miksen itse ole ollut visuaalisen ilmeen kanssa näin tarkka aina.
Meiän-blogia pääset lukemaan tästä.


Ollin oppivuodet
Kirjoitin marraskuussa Minusta tuli kokonainen-valokuvanäyttelystä. Toinen näyttelyn tekijöistä, Olli, jatkaa blogissaan näyttelyssäkin mukanaolleiden teemojen purkamista ja käsittelyä. 
Ollin blogiin pääsee tästä.


 Yummertime
Kuten sanottu, luen mieluusti myös kevyempää lifestyle-blogitarjontaa. Yummertime on san fransiscolaisten Brockin ja Chrisin life and style-blogi. Erityisen ilolla (ja kateudella, hmmph) luen blogia näin talvella: kun suomalaisbloggarit tuskailevat, kuinka saavat joka päivälle postauksen talvella, kun koko kuun valoisa aika mahtuu muutamaan tuntiin, voivat Brock ja Chris vitsailla siitä kuinka vaikeaa on saada hyviä kuvia auringonpaisteessa... Aurinkoa tässä kaipaa itse kukin, ja jos ei aurinkoa pian ala näkyä, voi hyvinkin olla, että löydän itseni Brockin ja Chrisin oven takaa blogipakolaisena. Aurinkoista ja piristävää silmäkarkkia, kannattaa vilkaista.
Yummertimeen pääset tästä.

You Might Also Like

0 kommenttia