Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Elämyksellinen kokemus Espalla

Pikkulinnut lauloivat, että Finlaysonin myymälässä Helsingin Espalla on näyteikkunassa otettu ilo irti. Tom by Finlayson-mallisto on näyttä...

Pikkulinnut lauloivat, että Finlaysonin myymälässä Helsingin Espalla on näyteikkunassa otettu ilo irti. Tom by Finlayson-mallisto on näyttävästi esillä.


Piipahdin vilkaisemassa näyteikkunaa viime perjantaina ennen Tahdon2013-rakkaudenosoitusta. Ikkuna kiinnitti huomion jo kaukaa, enkä tainnut olla ainoa. Ikkuna kiinnitti huomiota monissa muissakin. Oli hauskaa, kuinka teinitytöt vilkuilivat vähän hihitellen ja kultturelli eläkeläisrouva tokaisi keskustelun lomassa ystävättärelleen, että ai kato tossa on nyt noi Tom of Finlandit, onpas kivat. Aivan arkipäiväisesti, kuin olisi kukkaistutuksia ihastellut. Ei pienintäkään häivähdystä shokista, järkytyksestä tai sydänkohtauksesta. Tai kirkosta eroamisesta tai Finlaysonin boikotoimisesta.

Itse ajoitin vierailuni täydellisesti: mennessä ohitseni pyyhälsi poliisipartio, pois lähtiessä taas katua ylitti edelläni joukko merivoimien miehiä uniformuissaan. Tätä jos mitä kutsuisin elämykselliseksi kokemukseksi. 

Tom of Finlandit koristavat ikkunaa kuulemma tämän viikon loppuun, kannattaa käydä kurkkaamassa!

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. No olipas sitten onni, että seisoin juuri ruuhkassa niiden kohdalla ja ehdin ihastelemaan :) Ihan huippuja!

  Emmi L.

  VastaaPoista
 2. Eksyin blogiisi. Miten voi olla mahdollista että tuommoisia kuvia painetaan ilman mitään mutinoita ?? Aivan sairaita. Kaks ukkoa munat pystyssä , ei taivas, ei tämmöisiä suvaittais jos kyseessä olis heteropari, ei edes Finlaysonilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sairaus on katsojan silmässä. Jos oikein tarkasti katsoo, niin ei näissä mitään erektioita näy, ronskeja housuihin puettuja pullotuksia vaan. Se ei eroa oikeastaan millään tavalla esimerkiksi naisten alusvaatemainoksista, joissa itseasiassa näkyy vielä enemmän. Että kyllä sitä heterotouhuakin kummasti näkyy, siihen ei vain vuosien tuuttaamisen jälkeen enää kiinnitetä huomiota.

   Poista