Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Sibelius-deittibileet tulevat mullistamaan seuranhaun

Hyvää Sibeliuksen päivää! Piipahdin aiemmin syksyllä Helsingissä ollessani Ateneumin kaupassa. Kauppa on muutenkin täynnä toinen toist...

Hyvää Sibeliuksen päivää!


Piipahdin aiemmin syksyllä Helsingissä ollessani Ateneumin kaupassa. Kauppa on muutenkin täynnä toinen toistaan ihanampaa taidetavaraa, mutta yksi kiinnitti erityisesti huomioni.

Ateneumissa on maaliskuun loppupuolelle esillä Sibelius ja taiteen maailma-näyttely. Kaupasta löytyi näin ollen myös Sibelius-aiheisia myyntiartikkeleita. Ehkä kekseliäin tuote olivat Sibelius-pinssit, joissa on hyvinkin tyylitellysti kuvattu Sibeliusta eri ikävaiheissa. On nuorta pörrötukkaa, vanhempaa viiksekästä sekä aivan loppuvaiheen kalju Sibelius.

Pinssien mainoksen mukaan tarkoitus on tietysti valita parhaiten itseä kuvaava pinssi, mutta itse kehitin heti Sibelius-pinsseistä liikennevalo-bileiden tyyppisen bilekonseptin: bileisiin lähtiessä laitetaan rintaan sellainen Sibelius-pinssi, jonka mukaista miestä on etsimässä. Oli se sitten nuori pörrötukka, Freddie Mercuryn näköinen viiksimies tai vanhempi kaljupää. 

Kehittelemisen arvoinen idea, joka voisi hyvin toimia esimerkiksi Helsinki Pride-viikolla! Bileitä odotellessa pinssit ovat toki hauskannäköisiä muutenkin, suosittelen siis tsekkaamaan, jos Ateneumin suunnalla liikutte.

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Tuo kalju Sibbe-pinssi on kyllä ihan Kaj Kunnaksen ja Kekkosen sekoitus.

    VastaaPoista