Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Rakkausjuhlaa ja juhlagaalaa alkuvuoteen

PMMP esiintyi ja pusutteli Tahdon2013-tukikonsertissa keväällä 2013.   Edes joulujuhla ei ole vielä täydessä kukassaan, kun katseet k...

PMMP esiintyi ja pusutteli Tahdon2013-tukikonsertissa keväällä 2013.

 

Edes joulujuhla ei ole vielä täydessä kukassaan, kun katseet kohdistuvat jo ensi vuoden juhlahumuun! 


Vuosi 2015 alkaa rakkauden juhlan merkeissä Tavastialla 8. tammikuuta, kun Tahdon2013 järjestää rakkauden voittoa juhlistavan tapahtuman. Tavastialla juhlittiin Tahdon2013-tukikonsertin merkeissä kampanjan alussa, joten Tavastialle sen on loogista myös päättyä. 

Ohjelmasta tai esiintyjistä ei ole vielä hiiskunut minkäänlaista tietoa, mutta en olisi huolissani: kampanjan tukikonsertissa esiintyivät mm. PMMP, Pariisin kevät ja Olavi Uusivirta, joten on aika helppo uskoa, ettei esiintyjien tähtiloisto ainakaan himmenemään ole suuren kampanjan myötä päässyt. 

Tahdon2013: Rakkauden juhlan liput tulevat myyntiin huomisaamuna 16.12. klo 9.00 Tiketissä. Liput maksavat 27 euroa. Tukikonsertin liput vietiin raivokkaasti taistellen käsistä, joten mikäli bileisiin mielii, on syytä olla lintuna matoa nappaamassa heti yhdeksältä.

Ja jottei alkuvuoden talvikuukaudet pimentäisi mieltä, on luvassa myös toiset bailut! Kuten jo aiemmin postasin, järjestetään QX Gay Gaala myös ensi vuonna. Gaalassa palkitaan sateenkaarikansan ykköshahmot ja -ilmiöt. Tänä vuonna gaala on nostanut profiiliaan, ja gaalapaikaksi on tänä vuonna valikoitunut Savoy-teatteri. Se on mielestäni ihanaa: Savoy-teatteri on tyylikäs ja viihtyisä paikka ja antaa gaalalle paremmat puitteet. Mielestäni juhlavissa gaalatilaisuuksissa kun pitää ehdottomasti istua, kuka jaksaa pitää yllä suurta glamouria koko illan seisten? Gay Gaalan juontaa tänä vuonna Maria Sid. Muista esiintyjistä ei vielä ole hiiskuttu, mutta viime kertaisen gaalan tapaan esiintyjien joukossa on varmasti huippuartisteja. Odotan siis malttamattomana, sillä tänä vuonna olen tulossa paikalle itsekin! 

QX Gay Gaalaa juhlitaan 4. helmikuuta 2015. QX Gay Gaalan liput tulivat myyntiin tänään, hinnat alkavat 35 eurosta. Lippuja voi ostaa Lippupalvelusta ja Savoy-teatterin, Kanneltalon, Malmitalon, Stoan ja Vuotalon lipunmyynneistä. Lisätietoja tapahtumasta löytyy Facebookista.

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Tiedätkö minkä hyväksi juhlakonsertin tuotto menee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En itseasiassa tiedä, mistään hyväntekeväisyystapahtumasta ei ole tässä yhteydessä ollut puhetta. En siis ole kovinkaan tarkasti Tahdon2013-kamppiksen tai Tasa-arvoinen Suomi ry:n taloudesta, mutta ei siellä mitään valtavaa rahavirtaa ole missään vaiheessa ollut. Kovin kummoisia voittoja, jos siis voittoja ollenkaan, ei siis taida tästäkään jäädä.

   Poista
 2. Eikö tänä vuonna tule lainkaan joulupoikakalenteria?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei valitettavasti! Oli niin hullun kiireinen loppusyksy, että tänä vuonna ei millään ehtinyt. Ensi vuonna toivottavasti taas!

   Poista
 3. Jos Turusta, tai muualta, olette tulossa Helsinkiin Tavastialle Rakkauden Juhlaan 8.1.2015, meidän Punavuoren asunto on silloin vapaana, ja sinne ovat kaikki Tahdon-kannattajat lämpimästi tervetulleita vieraaksi!
  https://www.airbnb.fi/rooms/2112968

  VastaaPoista