Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Meitsi valtasi mediat

Meitsi ratsastaa mediarummutuksen aallonharjalla kohti joulurauhaan laskeutumista!  Olen jälleen mennyt höpisemään hassutuksia kahtee...

Meitsi ratsastaa mediarummutuksen aallonharjalla kohti joulurauhaan laskeutumista! 


Olen jälleen mennyt höpisemään hassutuksia kahteen eri lehteen. Lehdet ovat keskenään hyvinkin erilaisia, sillä kyse on Seutu-Sanomista sekä Imagesta. Seutu-Sanomat on kotiseuduillani ilmestyvä paikallisjulkaisu, jossa käsiteltiin ylläripylläri tasa-arvoisen avioliittolain läpimenoa. Seutu-Sanomat on paikallinen ilmaisjakelulehti, joten sitä voi olla hankala saada käsiinsä, ellei satu kuulumaan jakelualueelle. Onneksenne lehden voi kuitenkin lukea myös netistä, tästä pääset suoraan kyseiseen numeroon. Juttu löytyy aukeamalta 18-19. Mukana jutussa on myös Forssa Priden luoja ja juuri hiljattain Setan hallitukseen valittu Jenni Kemppi.


Imagen jutun julkaisu tuli itseasiassa yllätyksenä. Muistin tottakai jo hyvä tovi sitten antamani haastattelun, mutta julkaisuajankohdasta en ollut yhtään varma. Hauskaa oli kuitenkin huomata ensin Imagen Facebook-sivulta, että nyt juttu on ilmestynyt ja seuraavassa hetkessä kuulla, kuinka lehti kolahtaa postiluukusta eteisen matolle. Anton Vanha-Majamaan kirjoittamassa jutussa käsitellään sitä, kuinka teini-iässä pidetyt nettipäiväkirjat myös jäävät nettiin. Itsehän olen blogannut netissä erilaisissa muodoissa ja yhteyksissä ainakin kymmenen vuotta, joten päädyin haastatteluun tätä kautta. Luojan kiitos varhaisimmat bloggaukseni ovat kadonneet bittiavaruuteen ja vähän myöhemmätkin ovat onneksi salasanan takana. 

Joka tapauksessa mielenkiintoinen juttu, jossa on ilo olla mukana! Image on muutenkin ollut ehdoton suosikkilehteni jo angstisilta yläasteajoilta, joten tietynlainen virstanpylväs tämä ehdottomasti on. Mikä virstanpylväs ikinä sitten onkaan. 

Imagen jutun joudutte lukemaan vanhanaikaisesti ihan lehdestä, suunnatkaa siis lehtipisteeseen, kirjastoon tai lehteä tilaavan ystävän luo yllätyskylään!

You Might Also Like

9 kommenttia

 1. Pissi noussut päähän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yritin keksiä tähän jotain näppärää mutta päädyn nyt seuraavaan: ei, ikinä!

   eino olet ihana

   Poista
  2. Mikä saa sinut ajattelemaan näin, arvon Anonyymi? Ehkä se, että luonnehdin haastatteluani "hassutuksien höpisemiseksi"? Tai se, että suostun pyydettäessä haastateltavaksi pieneen paikallislehteen?

   Jemina: sä oot ihanampi!

   Poista
  3. Ärsyttävää kun aina anonyyminä pitää tulla kommentoimaan tuollaisia.. En mä ainakaan mitään "pissan päähän nousemista" huomaa. Hyvä vaan kun antaa haastatella! :) Täytyykin lukea nuo molemmat haastattelut :)

   Poista
  4. Noo, ihmisillä on erilaisia näkemyksiä asioista :).

   Poista
  5. Joo-o, Suomessahan pitää aina pitää itsestään niin matalaa profiilia ja jos vähänkin on esillä niin sitten on noussut hattuun tai on muuten vaan itseään täynnä. Vähän järkeä käteen, ei tarvitse kaikkien olla suomijuntteja. :D Einosta vielä lukeekin mielellään kun hänellä on mitä sanoa!

   Poista
 2. http://fi.wiktionary.org/wiki/virstanpylv%C3%A4s ;D

  VastaaPoista
 3. Oho, en ole ollenkaan huomannut juttua Seutu-Sanomissa, täytyykin kaivaa lehtipinoista :D t. forssalainen blogisi nuori lukija :) todella hienoa et uskalsit antaa Seutu-Sanomien kaltaiseen pikkulehteen haastattelun :D kävitkö muuten lukiota Forssassa vai Somerolla, jos haluat kertoa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, hauskaa, että sielläkin suunnalla on lukijoita! Lukion kävin ihan Somerolla, kuten kouluni muutenkin :).

   Poista