Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Hyvän tuulen komedia gay-aktivisteista – myös Suomen teattereissa!

Elokuvateattereissa on pienen tauon jälkeen taas nähtävissä sateenkaariteemaista elokuvaa, kun brittiläinen Pride saapuu elokuvateatter...


Elokuvateattereissa on pienen tauon jälkeen taas nähtävissä sateenkaariteemaista elokuvaa, kun brittiläinen Pride saapuu elokuvateattereihn jopa Suomessa. 

Olen seuraillut Pride-elokuvan maailmanvalloitusta Twitterissä jo hyvän tovin ja iloisesti yllätyin kuullessani, että elokuva saapuu myös Suomen teattereihin.

Elokuvan levittäjä Cinema Mondo kertoo elokuvasta seuraavaa:

"Hyvän tuulen komedia Pride kertoo tositarinan gay-aktivisteista, jotka päättivät aloittaa rahankeräyksen lakossa oleville kaivosmiehille 80-luvun puolivälin Briteissä.

Vuonna 1984, kun raju kaivosalan murros leviää läpi Britti-yhteiskunnan, kaivosmiehet saavat tukea yllättävältä suunnalta: pieni gay-aktivistien ryhmä alkaa kerätä varoja lakkoilijoiden perheille. Kaivosmiesten liiton hylätessä aktivistien tuen, päättävät he yhteistuumin matkustaa pieneen kaivoskaupunkiin Walesiin ja lahjoittaa kerätyt varata henkilökohtaisesti. Matkasta tulee ikimuistoinen."

Elokuva tulee Suomessa ensi-iltaan 2.1., eli toimii trailerin perusteella varsin hulvattomana avauksena vuodelle. Samaa kaivosmiesten lakkoahan käsitellään myös Billy Elliotissa, joka on yksi ikiaikaisia leffasuosikkejani. En siis usko, että on huono elokuva tämäkään!

En tiedä vielä tarkemmin sanoa elokuvasta mitään, ensi-ilta kun on tosiaan vielä edessäpäin. Pyrkimys on kuitenkin suunnata teatterin hämyyn heti alkuvuodesta ja raportoida sitten teillekin, miltä elokuva vaikutti.

Leffan trailerin perusteella voi ainakin odottaa ihan hulvatonta elokuvaa. Trailerin voitte tekin vilkaista tästä alta:
 

You Might Also Like

0 kommenttia