Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ehdokkaana QX Gay Gaalassa!

Juuri äsken alkoi vuoden 2015 QX Gay Gaalan äänestys. Valtavan onnellisena ja ylpeänä voin kertoa teille, että myös minä olen ehdokkaid...


Juuri äsken alkoi vuoden 2015 QX Gay Gaalan äänestys. Valtavan onnellisena ja ylpeänä voin kertoa teille, että myös minä olen ehdokkaiden joukossa. 


Vuoden homo-kategorian ehdokkaat ovat kaikki ihan uskomattoman hienoa työtä tehneitä ja ehdokkuutensa ansainneita: Ari-Pekka Liukkonen, Jani Toivola, Laura Haimila ja Oras Tynkkynen. Ja joukon jatkona vielä minä. Huhuh. Olen epäuskoinen ja ihmeissäni, mutta äärimmäisen otettu ja onnellinen. Vaikka ehdokkaita ja kategorioita on monia muitakin, on Vuoden homo mielestäni juuri se merkittävin. Olen hirveän onnellinen jo ehdokkuudesta.

Jottei ehdokkuus menisi täysin hukkaan, pitää ehdokkaita myös äänestää! Äänestys tapahtuu QX:n sivuilla täällä. Äänestys pitää myös vahvistaa 50 sentin hintaisella tekstiviestillä, ja yhdestä numerosta voi siis äänestää vain kerran. Äänestys on kieltämättä vähän mutkikasta kaikkine tekstiviestittelyineen, mutta toivon silti, että mahdollisimman moni jaksaisi käyttää muutaman minuutin ja äänestää. Äänestäminen on harvoin jos koskaan turhaa. 

Tänä vuonna ehdokkuuten napsahdettua kohdalle ollaan Killen kanssa tietysti myös suuntaamassa gaalaan paikan päälle. Jännitys vähän jo hiipii puseroon ja Kille on lievittänyt jännitystä esimerkiksi hankkimalla gaala-asuksi melkein kuukauden opintotuen verran maksaneen silkkipaidan. Se on oikein, aion seurata siippani jalanjäljissä.

Gaala järjestetään siis 4. helmikuuta Savoy-teatterissa Helsingissä. Lippuja gaalaan voi ostaa Lippupalvelusta. Äänestysaikaa on 27.1. asti. Äänestäkää siis mieluiten heti, ettei pääse unohtumaan!

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Huh huh! Onnittelut ehdokkuudesta! ((:

  VastaaPoista
 2. Onnea ehdokkuudesta, onpas hieno juttu! Kävinkin heti äänestämässä. Toivottavasti voitat, vaikka eihän noissa kanssaehdokkaissakaan mitään vikaa ole. Mutta blogisi seuraajana olen tietenkin sitä mieltä, että sä olet paras ehdokas. Hyvää uutta vuotta sulle ja Killelle! :)

  VastaaPoista
 3. No pitihän sitä käydä äänestämässä sua ja Siltsua mm!

  Onnea ja hyvää uutta vuotta teille Killen kanssa!

  - Torey

  VastaaPoista
 4. Hei ja isot onnittelut ehdokkuudesta. Mekin koko perhe äänestettiin Sua eilen.

  VastaaPoista