Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Aikuisissa jouluissakin on puolensa

Niin joulu joutui jo taas Turkuun ja kieltämättä hyvin muotoutuneisiin miesrintoihinikin.  Olen ollut joululomalla jo viikon ja ehtin...

Niin joulu joutui jo taas Turkuun ja kieltämättä hyvin muotoutuneisiin miesrintoihinikin. 


Olen ollut joululomalla jo viikon ja ehtinyt puuhastella tonttuna jouluasioilla. 

Olen ehtinyt käydä joululounaalla ja herkistyä ihanien jouluherkkujen äärellä. Käydä pizzalounaalla joulunviettoon hajaantuvien kavereiden kanssa. Käydä sata kertaa samoissa kaupoissa jouluostoksilla, havainnoida jouluruuhkaa ja huomata, että jouluruuhkat kaupoissa johtuvat kahdesta asiasta: laiskoina paikoillaan hengaavista teinijengeistä sekä mummoista, jotka yrittävät mennä niin lujaa kuin pääsevät, pääsemättä kuitenkaan kovin lujaa. Ja siellä teinien ja mummojen lomassa yrittävät pujahdella normaalisti liikkuvat ihmiset, kuten minä. 


Olen ehtinyt saada miljoona ihanaa joulukorttia. Järjestää perinteiset Piirrä ja arvaa-pikkujoulut ja jouluiset nyyttikestit kahden kesken. Kuulla, että minulla on syytä jännittää tulevia joululahjojani. Olen ehtinyt katsoa hölmöjä joulukomedioita, löytää kaunista joulupaperia kauniisiin paketteihin ja saada yöllä kännykkään selfieitä Jasper Pääkkösen kanssa. 

 Olen myös alkanut katsoa Disney-elokuvaa yömyöhällä. Lapsena se ei tietenkään olisi ollut mahdollista, mutta aikuisena on ja se jos mikä on ihanaa. Aikuisissa jouluissa on puolensa.

Joulu vietetään tänä vuonna uusissa merkeissä Killen äidin luona. Mielessä on odottamassa useampikin blogipostaus, mutta en kiirehdi ja hötkyile. Syksy on ollut blogissakin sen verran paahtoa, ettei liene pahitteeksi vähän chillata. Mul on loma

Palailen luultavasti vielä ennen joulua. Viimeistään joulunpyhinä kuitenkin. Siltä varalta että jään lomamoodiin ja blogi on hiljainen, haluankin toivotella jo nyt kaikille ihanaa, herkullista, rauhallista ja juuri sopivaa joulua kaikille! Rakastakaa toisianne.

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Jouluiset nyyttikestit kahden kesken.

  Pitikö ton kuulostaa irstaalta? :D Ehkä vika on mussa, koska luin myös Raastakaa toisianne, rakastamisen sijaan. :D

  Hyvää joulua sulle ja Killelle! <3

  -Torey

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sen kyllä pitänyt yhtään, ei ollut nyyttikestit edes Killen kanssa :--D.
   Kiitos samoin :)!

   Poista
 2. Ihanaa ja lämmintä Joulua sulle ja Killelle! <3

  VastaaPoista
 3. wow:) Hyvvee jouluu sinnekkin !

  VastaaPoista